Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2012, 05:21 PM
stephenthemartyr stephenthemartyr is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: usa
Posts: 9
Default Strange noise wit both ua-25ex and focusrite usb interfaces

Hello I really need some help.I have used both interfaces I have with sonar x1 and x2,ableton 8,reason 6.5,and fl studio 10 but I hear a strange noise from my monitors when I use both in protools ten.I really do not know what to do.
Here is the info you ask people to give

-----SiSoftware Sandra

ID
Host Name : stephen-HP
Workgroup : WORKGROUP

Computer
Model : HP Pavilion dv6 Notebook PC 103C_5335KV G=N L=CON B=HP S=PAV
Serial Number : 5CH13*****
Chassis : HP Notebook
Mainboard : HP 1656
Serial Number : PBZAQ02*******
BIOS : HP F.1B 10/05/2011
Intel vPro : 7.01.03.1053
Total Memory : 8GB DDR3 SO-DIMM

Processors
Processor : Intel(R) Core(TM) i7-2820QM CPU @ 2.30GHz (4C 8T 3.3GHz, 3.3GHz IMC, 4x 256kB L2, 8MB L3)
Socket/Slot : FC PGA988

Chipset
Memory Controller : HP Core (Sandy Bridge) Mobile DRAM Controller 100MHz, 2x 4GB DDR3 SO-DIMM 1.33GHz 128-bit, Integrated Graphics

Memory Module(s)
Memory Module : Micron 16JSF51264HZ-1G4D1 4GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)
Memory Module : Micron 16JSF51264HZ-1G4D1 4GB DDR3 SO-DIMM PC3-10700S DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)

Video System
Monitor/Panel : Hewlett Packard hp L1702
(1600x1200, 17.1")
Monitor/Panel : Samsung Generic PnP Monitor (1600x1200, 156AT05-H07
, 15.3")
Video Adapter : Mobile Intel(R) HD Graphics (12 SM5.0 650MHz/1.3GHz, 1GB DDR3 1.33GHz/2.13GHz 128-bit, Integrated Graphics)
Video Adapter : Mobile Intel(R) HD Graphics (12 SM5.0 650MHz/1.3GHz, 1GB DDR3 1.33GHz/2.13GHz 128-bit, Integrated Graphics)

Graphics Processor
Compute Shader Processor : Mobile Intel(R) HD Graphics (12SP 650MHz/1.3GHz, 1GB DDR3 1.33GHz/2.13GHz 128-bit, Integrated Graphics)

Storage Devices
TOSHIBA MK6461GSYN (640.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache) : 596GB (C:) (D:) (F:)
WDC WD15NMVW-11W68S0 (1.5TB, USB3/SATA300, 5200rpm, 8MB Cache) : 1TB (I:)
hp DVDWBD TS-LB23P (SATA150, BD-R, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache) : N/A (E:)

Logical Storage Devices
SYSTEM : 199MB (NTFS)
My Passport (I:) : 1TB (NTFS) @ WDC WD15NMVW-11W68S0 (1.5TB, USB3/SATA300, 5200rpm, 8MB Cache)
Hard Disk (C:) : 581GB (NTFS) @ TOSHIBA MK6461GSYN (640.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache)
RECOVERY (D:) : 15GB (NTFS) @ TOSHIBA MK6461GSYN (640.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache)
HP_TOOLS (F:) : 99MB (FAT32) @ TOSHIBA MK6461GSYN (640.1GB, SATA300, 2.5", 7200rpm, 16MB Cache)
Hard Disk (Q:) : N/A
Optical Drive (E:) : N/A @ hp DVDWBD TS-LB23P (SATA150, BD-R, DVD+-RW, CD-RW, 2MB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller 1 : HP HM65 LPC Controller
LPC Legacy Controller 1 : Winbond W83687THF
Audio Device : HP Cougar Point High Definition Audio Controller
Disk Controller : HP Cougar Point Mobile 6 port SATA AHCI Controller
USB Controller 1 : HP Cougar Point USB Enhanced Host Controller #2
USB Controller 2 : HP Cougar Point USB Enhanced Host Controller #1
USB Controller 3 : HP Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller
SMBus/i2c Controller 1 : Intel ICH SMBus

Network Services
Network Adapter : Realtek PCIe GBE Family Controller (Ethernet)
Wireless Adapter : Intel(R) WiFi Link 1000 BGN (802.11g (ERP), AES-CCMP, 117Mbps)

Operating System
Windows System : Microsoft Windows 7 Home 6.01.7601 (Service Pack 1)
Platform Compliance : x64

Windows Experience Index
Current System : 5.5
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 & Edirol UA-25ex - can't load PT10?! hooks4hands Windows 4 01-03-2013 11:18 AM
strange noise on 192 I/O muesli Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 07-25-2011 02:28 AM
Strange noise using VRM Box gerswork Windows 0 07-08-2011 07:04 AM
Latop and LE interfaces- noise problem mrufino1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-11-2005 06:30 AM
A FIX for strange -9128 errors and USB interfaces emaginaryrecords Digidesign Hardware & Software 1 02-27-2002 04:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com