Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-26-2011, 10:43 AM
DR Music DR Music is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Chicago, IL
Posts: 5
Default Music Production Toolkit 2 with PT MP9

can you use the MusicProToolkit2 with Pro Tools MP9?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-26-2011, 07:29 PM
ddwhitney ddwhitney is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 268
Default Re: Music Production Toolkit 2 with PT MP9

Yes...

Some of the feature of the toolkit were rolled into version 9, but the other plugins still work the same..
__________________
Digidesign 003R+PTLE 8.0.4 DV Toolkit 2, ASUS P5Q Pro P45, CPU INTEL Q6600 2.40G, CORSAIR DOMINATOR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DR2 1066 (PC2 8500) ATI Radeon™ X1550 DIAMOND Stealth PCIe 1 Seagate Barracuda 320GB SATA Hard Drive (Root/Sys) 1 Seagate Barracuda 500GB SATA Hard Drive (Audio/Video) 1 PPA 80GB 1394 Firewire Oxford 911 PYRO PCI64R2 3 Port Firewire Card (PCIe) Antec 300 case. PSU ROSEWILL RP600V2-S-SL 600W,
Windows 7 64 bit.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-26-2011, 07:55 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: Music Production Toolkit 2 with PT MP9

Clarification. The only toolkit that will work with PT9 is the Complete Production Toolkit. Most of the features of the Music Production Toolkit and the DVTK2 are now included in PT9. With the exception of the DVTK2's mutiple Quicktime tracks.

You can install all of the plugs that came with the MPTK2 or the DVTK2 by running the latest individual installers. Which I recomend to make sure your downloading the latest versions. Alternatively you can run the MPTK installer with the toolkit unchecked and the plug ins themselves checked.

I'm not 100% positive that you can run the MPTK2 installer with PT9 installed but you probably can.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #4  
Old 10-29-2011, 08:11 AM
hooksound hooksound is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: N/A
Posts: 240
Default Re: Music Production Toolkit 2 with PT MP9

Quote:
Originally Posted by sunburst79 View Post
Clarification. The only toolkit that will work with PT9 is the Complete Production Toolkit. Most of the features of the Music Production Toolkit and the DVTK2 are now included in PT9. With the exception of the DVTK2's mutiple Quicktime tracks.

You can install all of the plugs that came with the MPTK2 or the DVTK2 by running the latest individual installers. Which I recomend to make sure your downloading the latest versions. Alternatively you can run the MPTK installer with the toolkit unchecked and the plug ins themselves checked.

I'm not 100% positive that you can run the MPTK2 installer with PT9 installed but you probably can.
Please note: This is NOT about PT9. It's about PTMP9. I'm sure the plugs are working and the MP3 export is now standard in PTMP9. It's more interesting if the multitrack beat detective and (even more interesting) the extra 16 voices/tracks feature is compatible with PTMP9. If not, a couple of my sessions can't be used in PTMP9.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-07-2012, 07:45 AM
kybateman kybateman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Dallas
Posts: 1
Exclamation Re: Music Production Toolkit 2 with PT MP9

This will answer your question, which by the way is YES:

http://avid.custkb.com/avid/app/self...p?DocId=408271

Just scroll down to the bottom of the page after you open the URL.

***This is with regard to Pro Tools MP 9.0 Supported Audio Interfaces and Peripherals [408271]***

Last edited by kybateman; 03-07-2012 at 07:48 AM. Reason: Forgot to add a string
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
music production toolkit 2 ericlees Pro Tools M-Powered (Mac) 2 11-08-2010 12:28 PM
DV Toolkit 2>Music Production Toolkit nz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-11-2010 06:52 PM
DV Toolkit/Music Production Toolkit upgrade price question EricWillhelm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 23 12-17-2008 05:23 PM
Music production Toolkit kattaman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-19-2007 12:27 AM
music production toolkit chahende 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-13-2007 11:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com