Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2018, 09:57 AM
bektolio's Avatar
bektolio bektolio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: USA
Posts: 38
Default Eleven Rack Fab Filter Saturn

So I had a strange occurrence. I was using fab filter Saturn and suddenly I had super loud feedback so I flipped the phantom power off and my mic was still picking up stuff. No clue how that happened but once I disabled the plug in it stopped.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
iMac - macOS High Sierra Version 10.13.4 - 32gb Ram - 1 TB SSD - I7 3.6 GHz
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2018, 10:51 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,902
Default Re: Eleven Rack Fab Filter Saturn

Are you able to post some shots of your tracks I/O and I/O setup?

Might help to describe exactly how everything is wired up. Feedback is usually indicative of inadvertently creating a I/O loop.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 05-29-2018, 10:55 PM
bektolio's Avatar
bektolio bektolio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: USA
Posts: 38
Default Re: Eleven Rack Fab Filter Saturn

Yeah I’ll send them Thursday. I’m stuck at work until then. It completely bypassed the phantom power switch. It was even picking up my voice.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
iMac - macOS High Sierra Version 10.13.4 - 32gb Ram - 1 TB SSD - I7 3.6 GHz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Check out the Eleven Rack Presets Matched for Eleven plugins by Pro Tools Expert! Justin1524 Eleven Rack 0 11-27-2015 02:53 PM
Eleven Rack and Cubase Eleven Rig L/R input NOT WORKING !!! quebecguitare Eleven Rack 1 09-01-2015 11:40 PM
Eleven Rack / Avid is not producing anymore Eleven Racks is that true or false? Rongpat Eleven Rack 8 02-11-2014 07:42 AM
Eleven Rack window responds to changes on Eleven Rack, unable to record. pine Eleven Rack 6 08-02-2012 07:50 PM
Eleven Rack and Eleven Rack control window not matching 11R Newbie Eleven Rack 3 04-18-2012 06:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com