Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-25-2018, 10:22 PM
DFT DFT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: SoCal
Posts: 89
Default Command|8 broken in Ultimate 18.7?

Sorry ... I'd delete if I knew how?

Windows Defender apparently broke the firewall permission on the install. After a system reboot it messaged that PT was firewalled and asked whether I wanted to let it communicate.

All's well.
__________________
PT10 Win7 x64 Dell 690P Dual Dualcore Xeon 3.0Ghz 16Gb Ram, UAD2 Quad (2), Steinberg MIDEX8 (2), RME HDSPe and A&H ZED R16 FW.

Last edited by DFT; 08-25-2018 at 10:38 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command+Option+ Forward Slash (/) broken in 12.2 HD gugu Pro Tools 12 1 09-07-2015 02:52 AM
Command 8 Broken mcogan ProControl, Control|24, Command|8 0 09-29-2012 11:18 AM
Command Focus still broken in 9.0.3 Picture Start Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 07-18-2011 10:44 AM
Vista Ultimate 64 (the ultimate dissapointment) Filmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-03-2009 04:44 AM
Is my Command 8 broken? Digi reps can you help me ThePlanetarium ProControl, Control|24, Command|8 1 05-20-2005 09:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com