Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2001, 08:46 AM
Renie Renie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 394
Default Session opens and everything\'s grouped puzzlement

Hi

Maybe I'm missing something obvious but in the last few weeks everytime I open a session it opens with group All activated and I have to remember to deactivate before making a move.I can't see why this is happening. Any pointers?

TIA

Renie
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2001, 11:41 AM
NinjaBob NinjaBob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 124
Default Re: Session opens and everything\'s grouped puzzlement

Are you starting from a template? Maybe this was selected somehow and got saved, so now it comes up all the time. [img]images/icons/confused.gif[/img]
__________________
Ninja Bob
Hothead
NYC
Reply With Quote
  #3  
Old 11-30-2001, 11:09 AM
Renie Renie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 394
Default Re: Session opens and everything\'s grouped puzzlement

Ninja Bob
No I'm not working from a template but even if I was I can't see a preference for this feature to change!
It's odd.
thanks
any other ideas?
Renie
Reply With Quote
  #4  
Old 11-30-2001, 03:14 PM
NinjaBob NinjaBob is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 124
Default Re: Session opens and everything\'s grouped puzzlement

You could try "the old reliable". Trash all relevant Digi prefs and restart. Hope this helps.
__________________
Ninja Bob
Hothead
NYC
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2001, 11:51 AM
Renie Renie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 394
Default Re: Session opens and everything\'s grouped puzzlement

NinjaBob-Trashed pref's but that hasn't helped either!!

Other ideas appreciated...

Renie
Reply With Quote
  #6  
Old 01-15-2002, 05:05 PM
Renie Renie is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 394
Default Re: Session opens and everything\'s grouped puzzlement

It's still happening on all sessions now though -Digi?
please help
[img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #7  
Old 01-16-2002, 06:59 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,766
Default Re: Session opens and everything\'s grouped puzzlement

Since this behavior continues after trashing PT Preferences, it seems that something is suspect with your session files. Use the File>Import Tracks command to move tracks into a new session...is the "All" group still highlighted?

Brent
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Noise when protools opens any session mgsr70 macOS 2 12-07-2013 05:46 PM
One Fader "Clicks" until PT Session Opens marindakim ICON & C|24 2 10-09-2005 12:50 PM
001 session opens for a second, then PT quits MrShayne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-20-2003 05:50 AM
sometimes session opens from CD-ROM.. Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-31-2003 11:32 AM
PT opens, but session doesn't ! Liquid Jam Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-02-2002 11:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com