Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-16-2002, 07:40 AM
talkingdog talkingdog is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Regina, SK, Canada
Posts: 36
Default Focusrite D3 Still a problem

Using version 1.4.1 with 5.1.1 and 9.0.4 Mac OS. Ever since upgrading ProTools and the Focusrite I'll open sessions with the D3 inserted into a Master fader and I have to "wake up" the plug-in. Either by reloading a preset, clicking on the compare button or one of it's functions. Anyone else having this problem and is there a fix. It is becoming a real pain.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Focusrite 2.0 audio driver problem tross405 Pro Tools 11 1 03-13-2014 03:20 PM
PT 10 with Saffire pro 40 (Focusrite) problem universeuv777 Third Party Interfaces 6 09-30-2013 06:19 PM
focusrite ISA Adat Out Problem wolfman_rob Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-28-2009 05:31 PM
Problem- PT 7.1.1/Focusrite ISA 428 and 96K record meekmonk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-13-2006 10:11 PM
Problem Focusrite Plugins hanare Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 12-11-2003 05:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com