Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-28-2011, 05:59 PM
bonfi64 bonfi64 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Milan italy
Posts: 148
Default problem with 192 clip

is it normal to have strong clip on a 192 meter and not in the master track?
also importing some file from a studio with the same 192 set up (HD2)
is heavly clipped, and if they open my files they says are lower in gain then their files
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clip editing problem ! stratevcaster Pro Tools 10 14 02-26-2013 09:03 PM
Audio Clip Display Problem Daryl Hughes Pro Tools 10 2 01-06-2013 03:07 PM
clip groups question/problem? capt kirk Pro Tools 10 1 11-01-2012 02:36 PM
ProTools 10 + plugin clip view problem thundervip macOS 2 12-06-2011 06:56 AM
Clip problem, please help!! quisco 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 03-16-2000 06:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com