Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-05-2011, 01:24 AM
javianduncan javianduncan is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Dallas
Posts: 2
Default What happened to my plugins in Pro Tools?

Hello Everyone,

I am having some issues with my RTAS plugins running with Pro Tools 9. I happened to remove one of the plugins from the plugin folder. I put it on my desktop for some other trouble shooting issues. When I was finished, I put the plugin back into the plugin folder. I Now when I launch Pro Tools, I don't see it, although the plugin is in the correct folder. The plugin does not appear in the audio suite. I have re-installed Pro Tools and this did not make a difference. I also replace an automap plugin folder with a previous version that had been used. Well, I should not have done that because I don't see several of my plugins in the audio suite. But all of the plugins are still in the plugin folder. This is very strange. Does anyone have any suggestions on how this issue can be resolved?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2011, 05:20 AM
JC925602 JC925602 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal
Posts: 769
Default

Delete th DAE pref folder.

JC
Reply With Quote
  #3  
Old 06-05-2011, 10:06 AM
javianduncan javianduncan is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Dallas
Posts: 2
Default

JC thanks 4 the response. I will try this and keep u posted.

Thx

JD
Reply With Quote
  #4  
Old 06-07-2011, 10:31 PM
Vedat's Avatar
Vedat Vedat is offline
Quiet Art Ltd.
 
Join Date: Aug 1999
Location: Auckland, NZ
Posts: 914
Default Re: What happened to my plugins in Pro Tools?

You should also look into fixing your permissions.
__________________
Vedat

Check out WaveRider + Defaulter:
QuietArt.co.nz

Catchin' SYNC app
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Updated to Pro-Tools 10.3.6 Now Pro-Tools won't load plugins and audio suite plugins nyspaz macOS 1 07-27-2013 03:16 PM
Pro Tools Plugins Plugins Plugins psmworld Buy & Sell 0 01-31-2013 11:33 AM
What Happened to Plug Tools? nedorama macOS 0 06-01-2012 01:22 AM
New computer - What happened to the plugins? Earfatigue macOS 2 03-11-2012 10:50 AM
5.0 what happened to quick keys for tools? lafrosty Tips & Tricks 1 01-13-2000 03:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com