Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-19-2005, 06:42 PM
PTGuy PTGuy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 149
Default Software Update Help Needed

I am running an HD/Accel2 system in Panther 10.3.8 and Pro Tools 6.23. I am trying to get up to 9.1 (for Panther) so I first downloaded 6.41 and installed it. When I tried to boot Pro Tools it keeps saying (without a DAE error) "Can not find PT Hardware; please turn on devices and press ok". So I went back to 6.23 and it works again.

So my question is where did I go wrong? Is there something else I need to download first?

FYI... to me, a somewhat new user, the download update page is VERY confusing. There is no mention of which software updates cost money to get. For all I know 6.4 was a paid update but no where, that I can find, does it say that.

Thanks!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2005, 06:58 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Default Re: Software Update Help Needed

Quote:
so I first downloaded 6.41 and installed it. When I tried to boot Pro Tools it keeps saying (without a DAE error) "Can not find PT Hardware; please turn on devices and press ok". So I went back to 6.23 and it works again.

So my question is where did I go wrong?
You went wrong by downloading v6.4.1. That version is for MIX systems only, which is why it could not find any valid hardware.

I do not know which versions required a fee to use, but why not just jump from v6.2.3 to v6.9.1cs1?
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2005, 07:03 PM
PTGuy PTGuy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 149
Default Re: Software Update Help Needed

Can you do that? If so that would be awesome. I just assumed that you needed to go in sequence. For example, wouldn't I have to install 9.0 (if there was one that is) before 9.1?

Thank you so much for your fast reply!
Reply With Quote
  #4  
Old 08-19-2005, 07:11 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Default Re: Software Update Help Needed

Quote:
wouldn't I have to install 9.0 (if there was one that is) before 9.1?
There was a v6.9, but v6.9.1 is not an updater as far as I can see. It appears to be a full installer. You will have to pay for it though.

You can get to info about it through the link in my signature.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #5  
Old 08-19-2005, 07:15 PM
PTGuy PTGuy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 149
Default Re: Software Update Help Needed

Thanks man you are a very helpful person! I've been browsing around tonight and you are helping someone in almost every thread!
Reply With Quote
  #6  
Old 08-19-2005, 07:20 PM
PTGuy PTGuy is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 149
Default Re: Software Update Help Needed

Quote:
Quote:
wouldn't I have to install 9.0 (if there was one that is) before 9.1?
There was a v6.9, but v6.9.1 is not an updater as far as I can see. It appears to be a full installer. You will have to pay for it though.

You can get to info about it through the link in my signature.
I just saw this so it looks like I would have to buy 6.4 first. I

Pro Tools TDM 6.9.1 is a free download for all Pro Tools|HD and Pro Tools|HD Accel owners with Pro Tools TDM 6.4 or higher software for HD Systems.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-19-2005, 07:50 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Default Re: Software Update Help Needed

Quote:
Thanks man you are a very helpful person!
Thanks.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 software help needed! banzi macOS 13 03-15-2014 07:35 PM
Software needed Scotty_in_oz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-27-2009 04:06 AM
Windows Update Vs Apples Software Update sunburst79 General Discussion 2 07-14-2007 06:40 AM
Implement software update option into ProTools software Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-09-2003 12:47 AM
Software sampler needed. MikeC General Discussion 0 11-27-2000 02:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com