Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-20-2019, 11:52 PM
orvillej orvillej is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Seattle WA
Posts: 95
Default trim tool with arrow-wassup?

My trim tool showed up tonight with an arrow sometimes showing on it. It seems to put a little arrow on my clip in the place I grab to lengthen or shorten a clip and then it cuts off the sound there on playback.

What's going on? Is this a new thing? I haven't seen it before. And how can I get rid of it?
__________________
using PT 2018.7, 21.5' iMac i5 2.7 gHz 8GB RAM,Sierra 10.13.6, Apollo Twin interface, PacificProAudio Oxford 911 drives
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Grabber Tool & Trim Tool S133 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-05-2008 10:19 PM
trim tool on 7.4.2 ? dendee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-18-2008 09:40 PM
TC/E Trim Tool Mike62858 Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-12-2007 05:38 AM
Trim Tool Bug poly915 Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 08-08-2007 04:07 PM
trim tool TravisDRS Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-16-1999 02:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com