Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2014, 09:40 PM
breathwater breathwater is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Murrieta, CA
Posts: 5
Default Avid removed the Windows driver 1.1.10? [resolved]

Now old driver 1.1.19 is only for download... says it is updated but i tried to install and mbox pro was not recognized. 1.1.10 is not very stable for me (have to reinstall everytime) bu i will continue to use that
Reply With Quote
  #2  
Old 11-18-2014, 09:46 PM
breathwater breathwater is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Murrieta, CA
Posts: 5
Default Re: Avid removed the Windows driver 1.1.10???

Nevermind they changed it back it seems
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OSX 10.9.4 stops Avid Video Engine [RESOLVED] Alvin macOS 4 07-13-2014 02:31 AM
Avid Virtual Instruments Not Working [RESOLVED] gregadeth macOS 4 07-03-2014 02:11 AM
Bruno/Reso page removed from avid site? Recallbeats RTAS & TDM Plug-ins 4 12-02-2013 03:10 PM
Have PT10 upgrades been removed from the avid store? Sunzate macOS 3 07-13-2013 02:37 PM
Why was my Windows 7 - Digi's June Announcement = latency - removed? gbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 11-26-2009 10:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com