Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-24-2011, 05:43 PM
Verve111 Verve111 is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Boulder, CO
Posts: 17
Default Help! - Nudge and Dynamic Transport issue

I'm new to Pro Tools and I somehow engaged dynamic transport and now when I try to nudge a region it instead nudges the start point. During playback it nudges the start point and restarts the song.

I can't figure it out and my buddy who knows PT well is in Mexico. Probably drinking a beer on the beach.

Thanks in advance!

Philip
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with Dynamic Transport and dual display gmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-30-2011 09:18 AM
Anyone Using the Dynamic Transport? Tom Hartman Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 11-03-2010 09:37 PM
Dynamic transport and automation Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-22-2010 06:52 PM
Dynamic Transport Question BlackOm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-29-2008 06:12 AM
Dynamic Transport cheekypaul Tips & Tricks 6 10-16-2007 03:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com