Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2010, 08:24 AM
icbizkits icbizkits is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: usa
Posts: 14
Default installation problems

someone please help!! i have an older laptop that i want to use pt9 on. if i install windows 7 will pt9 even work. i have an acer extensa 4420 with an AMD athalon tk55 processor. is this worth my time or should i just buy a new computer?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2010, 08:47 AM
Meads Meads is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,903
Default Re: installation problems

I would highly recommend getting an avid-certified machine:

http://avid.custkb.com/avid/app/self...p?DocId=380551

Several years ago I tried running PT on an older laptop of mine, and it wouldn't even recognize my mbox, because of a chipset issue. There are so many things, that might not be compatible. Save you the hustle, and get yourself a new machine. Above all else it will give you piece of mind.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2010, 08:54 AM
icbizkits icbizkits is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: usa
Posts: 14
Talking Re: installation problems

very cool. thank you for saving me precious time and headaches
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation problems Mickstape Productions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-15-2009 01:11 AM
Installation Problems...Please Help Me! Chad Pippin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-28-2009 01:47 AM
Installation Problems inlimbo21 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-30-2008 07:47 AM
Installation Problems MikePhilippov 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-14-2006 02:04 PM
help please! installation problems. jday 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-14-2005 08:14 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com