Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2020, 04:58 PM
randori randori is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Deutschland
Posts: 5
Default Very slow with loading edit and transport window

PT LE 8.0.3 with Mac OS X 10.6.8 on ssd, Digi 002 Rack
It was working great for years. Now it is loading very slow (some minutes) the edit and transport windows.
PT itself launches very fast. After loading, the sessions have full functionality.
Any ideas, what may cause this problem?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2020, 05:38 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,218
Default Very slow with loading edit and transport window

Check the troubleshooting section about trashing prefs and databases. It also wouldn’t hurt to go through everything else here too.

http://avid.force.com/pkb/articles/t...oting/en349739

And be sure to download and apply the 8.0.5 update. There were some big issues in earlier versions of LE8.
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Mojave 10.14.4.

Pro Tools HD Native 2020.3, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2020, 05:52 PM
randori randori is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Deutschland
Posts: 5
Default Re: Very slow with loading edit and transport window

Thank you, I will check this out. But most of the things are preferences that worked before...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edit window keeps jumping to bar 45 when starting/stopping transport DJ Hellfire Pro Tools 12 0 01-16-2016 05:07 PM
Transport on top of edit window stevedresser83 Windows 1 01-25-2012 08:08 AM
Pro Tools 8 edit window wont fit - transport is cut off newdayworld 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 08-20-2010 04:29 PM
how to put transport window inside edit window? keithl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 05-18-2004 06:47 PM
Edit window-slow refreshing? JACEK GAWLOWSKI Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-06-1999 02:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com