Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2009, 03:26 AM
webstereo webstereo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 98
Default command 7

Is supposed to bring up the universe window right? On my system it's selecting all the edit tools. I've got the A...Z thingy turned on. Is there some other preference?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2009, 03:38 AM
pezking pezking is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 266
Default Re: command 7

There was me you were talking about a control surface

What version of Pro Tools?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2009, 03:38 AM
Studio Studio Studio Studio is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 342
Default Re: command 7

Try the 7 on the numeric keypad.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-10-2009, 03:48 AM
MoritzRock MoritzRock is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: London UK
Posts: 178
Default Re: command 7

Quote:
Originally Posted by pezking View Post
There was me you were talking about a control surface
So was I!! command 7?? one fader less?? hahaha

command 7 on Numeric key pad only.
__________________
Mo
Reply With Quote
  #5  
Old 03-10-2009, 04:28 AM
webstereo webstereo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 98
Default Re: command 7

yep numeric keypad is the one - I guess I normally do that but for some reason today didn't.
THanks for your help.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any difference besides color between D Command and D Command ES? diamondschwin Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 03-12-2012 12:15 PM
Command Keyboard Focus mode ' E ' command bug ? vudoo Pro Tools TDM Systems (Win) 2 09-10-2009 05:49 AM
Is it possible to use a Command 8 in combination with a D-Command? usastra ICON & C|24 2 05-03-2009 01:44 PM
Is there a command for this? Lowdbrent Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-18-2006 12:20 PM
Total Loss of Command 8 Command/Modifiers John Pisciotta ProControl, Control|24, Command|8 1 05-13-2005 10:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com