Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-02-2007, 10:03 AM
mcollins504 mcollins504 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 9
Default Mbox firmware version 22 install problem

Trying to upgrade to version 22 on original Mbox on Windows XT and am getting the message

from my computer after starting download to Mbox "there are two Mboxes attached to your computer pleas detatch one and start again"

but i dont have two mboxes

i have already rebooted

switched usb ports

still get same message

anyone know what s up?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mbox 2 firmware/usb LED problem? xjake88x 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-01-2009 05:53 PM
mbox 2 firmware version ymg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-25-2008 08:27 AM
mbox firmware update problem... bradisaacs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-10-2005 05:13 PM
problem with mbox firmware Punch Drunk Tips & Tricks 0 02-24-2004 12:19 AM
problem with mbox firmware Punch Drunk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-23-2004 08:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com