Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-01-2012, 04:08 AM
xtozez xtozez is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: france
Posts: 1
Unhappy install CD doesn't work

HI!

I have just brought a fast track serie C400 with pro tools se.
When i put the install cd in my mac (osx 10.7.2) nothing happened and the cd go out my mac, impossible to read the install cd.:confused :
How can i do to install pro tools se by an other way?

thanks for your answer and scuse my english...
Reply With Quote
  #2  
Old 12-24-2012, 11:40 PM
Snotfish Snotfish is offline
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Fargo
Posts: 5
Default Re: install CD doesn't work

I'm literally having the exact same problem and I am also using the C400... This was some expensive equipment and this trouble is getting quite maddening.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2013, 02:43 PM
TOM@METRO's Avatar
TOM@METRO TOM@METRO is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2006
Location: Los Angeles
Posts: 16,678
Default Re: install CD doesn't work

Download it here.
__________________
~ tom thomas

Formerly hobotom

Pro Tools 12.4~2018.7, HDX~HDN~
HD Omni and 192 I/Os
Windows 10
Intel Hexcore i7
All Samsung Pro SSDs
Ampex MM1200 2" 24 trk tape
Outboard: UREI, Eventide, Lexicon, Yamaha, TC Electronics, Orban, ART, EchoAudio, Dolby, Hughes, API, Neve, Audio Arts, BBE, Aphex, Berringer, MOTU, dbx, Allison, etc.
Plug-ins: Too many to talk about.

www.metrostudios.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Install CD doesn't work freakholm Pro Tools SE and Essential (Mac) 0 04-18-2012 06:13 AM
HFS+ install does not work after update??? dbooth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-14-2011 07:51 PM
Digi 003 inputs won't work after PT8 install js1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-05-2009 12:17 PM
plug ins don't work with new install pedro803 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 05-24-2003 01:07 AM
Sonar doesn't work after 5.3.1 install on XP jakewiley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-28-2002 10:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com