Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2019, 05:09 AM
gafyn gafyn is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Caernarfon, North Wales - UK
Posts: 46
Default AS11 issues

Hi guys I'm having some trouble here at work. We've just started packaging our productions in AS11 format with the audio to R128.
The mix I made for a show came back with this message:

Measured Value (peak level) across stream duration: -6.2dB. It was below tested value: -1.0dB

Any idea what this means? as the measurement of the audio file is -23 overall.

Thanks
__________________
There is no Spoon
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2019, 12:46 AM
papalou papalou is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 42
Default Re: AS11 issues

Hi Gafyn,


-23 is the integrated value, the overall loudness of the program.

-6.2 is the true peak value, which is below the maximum of -1.0 that is accepted. So your mix is compliant !


Best regards,
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Gain Issues and Protools Issues (Bounce to Disk and Knob/Pot adjustments) Lucky Bastard Getting Started 6 01-16-2014 03:29 PM
No sound - asio driver issues - NTFS issues mitchelljrickey Pro Tools Software (Win) 0 06-21-2012 05:35 PM
ProTools 9.0.5, iLok issues, Digi 003R+ issues zachbot Pro Tools 9 6 10-12-2011 08:19 PM
8.0.4 Issues (Quick Punch & Mute/Solo issues) pauledwards 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-06-2010 09:35 AM
Digital Noise Issues - Clock Source Issues? Gorbies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-07-2010 01:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com