Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-31-2004, 12:27 PM
AfricanCaneKing AfricanCaneKing is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: miami, florida, usa
Posts: 295
Default import after bounce option greyed out

After recording midi from my triton keyb into protools, i normally bounce to disk thru auxillary channels rather than just record the audio as the quality is much better. my problem is the option to import audio after bounce is always greyed out. is there something im missing that prevents me from using this feature. if anyone knows do tell.
__________________
2.0GHz Intel Core 2 Duo + 2GB RAM
el-cheapo compusa generic firewire 80GB
OSx 10.4.10, PTLE 7 (latest update)
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2004, 12:44 PM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: import after bounce option greyed out

If you are set to bounce as Stereo Interleaved, you cannot import this. Set the bounce as multi-mono.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2004, 02:31 PM
AfricanCaneKing AfricanCaneKing is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: miami, florida, usa
Posts: 295
Default Re: import after bounce option greyed out

ahaaaa

thanx, ill try that as soon as i get home
__________________
2.0GHz Intel Core 2 Duo + 2GB RAM
el-cheapo compusa generic firewire 80GB
OSx 10.4.10, PTLE 7 (latest update)
Reply With Quote
  #4  
Old 03-31-2004, 02:35 PM
Rabidium Rabidium is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Seattle
Posts: 763
Default Re: import after bounce option greyed out

Yeah, I think it also only works when you do certain bitrates. Try a few, something should work out for you.
-Olaf
__________________
I guess I'm back.
www.byOlaf.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't authorize mp3 option - greyed out sojay Pro Tools M-Powered (Mac) 3 07-10-2006 01:38 PM
MP3 Option Greyed BluesBoySteve 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 09-15-2005 10:37 AM
MP3 Option Greyed BluesBoySteve 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-30-2005 11:35 AM
SPDIF mirroring option greyed out! EricWillhelm Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 12-06-2000 09:13 AM
pull-up option greyed out? anders Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-14-2000 04:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com