Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-05-2020, 01:41 PM
Tweakhead Tweakhead is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,566
Default Re: Pro Tools First Mojave Compatibility

anyone know if this reported nasty voice-count bug in the new release also affects PT First ?
http://duc.avid.com/showthread.php?p...69#post2576969

or is it only the basic Pro Tools version ?
I don't want to have to walk my client thru installing this twice (once there's a fix posted).
Reply With Quote
  #22  
Old 09-05-2020, 01:42 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,063
Default Re: Pro Tools First Mojave Compatibility

First only has 16 tracks so probably not affected
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12.5 on Mojave anyone? Kerochan Pro Tools 12 0 03-28-2020 12:54 PM
iMAC Mojave and DIGI003 compatibility michaelacomptonmusic macOS 1 02-12-2020 03:42 PM
Mojave compatibility AlexLakis Pro Tools 2019 2 05-09-2019 09:03 AM
Pro tools on Mojave It's time mixgate macOS 8 05-06-2019 06:04 PM
Mojave compatibility mightyduck Pro Tools 2018 2 02-22-2019 09:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com