Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 05-05-2008, 09:03 AM
BRH BRH is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 733
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

I'm still saying mid 2008 before Leopard approval for PTLE.
And we are now getting closer to mid 2008
Reply With Quote
  #22  
Old 05-05-2008, 09:52 AM
joerusi joerusi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Norway
Posts: 228
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

I do think that we gonna wait until mid of the year...if that means 1ts of june. That would be very dissapointing. I stay here with a brand new 003 and a brand new Mac Pro...waiting. And I trusted this people...

Just a reminder : 04/05/08 01:22 PM : " I'm Dave Lebolt, general manager of Digidesign.......We hope to have the new release within between 1 and 2 months from now; some of that timetable is contingent on Apple. We'll keep you posted as we get closer."

The only problem here is that we didn't here anything new from them...so I guess they are not "getting closer". But they still have 3-4 weeks according to the bosses's timeframe.
__________________
OS 10.5.6 , Mac Pro 2.8 GHtz Leopard, 4GB RAM, Digi003,PT8.0.3

http://www.reverbnation.com/joerusi
http://www.joerusi.com
Reply With Quote
  #23  
Old 05-05-2008, 10:40 AM
Michael P. Michael P. is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Texas
Posts: 61
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

Quote:
But they still have 3-4 weeks according to the bosses's timeframe.
Why, then, would you expect to hear anything from them in light of that fact?
__________________
http://jessicascrime.com/
Reply With Quote
  #24  
Old 05-05-2008, 10:44 AM
joerusi joerusi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Norway
Posts: 228
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

Well...I guess because I'm not an everyday english speaker. To me "keep you posted as we're getting closer" means that we are gonna here from them some news along the process. I guess I missunderstood.
__________________
OS 10.5.6 , Mac Pro 2.8 GHtz Leopard, 4GB RAM, Digi003,PT8.0.3

http://www.reverbnation.com/joerusi
http://www.joerusi.com
Reply With Quote
  #25  
Old 05-05-2008, 11:21 AM
meatdraw meatdraw is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 7
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

very disappointing indeed.
I also trusted these 2, very exclusive companies to deliver a product that could out-perform their contemporaries. "sure protools ONLY operates on digidesign hardware, and i'll be committed to using the same platform, but they'll offer great support and a better product....right?" but for my loyalty i get what? a 1 month wait for the products beta stage? well at least the poor guys who run HD on the new 8-core Mac Pros can run it.

I appreciate Digidesign's attempt to clarify the situation, but it doesn't amount to much more than a 'there there' and a pat on the back when I've got a useless piece of very expensive hardware sitting on my desk collecting dust.

Really i should be ranting on the apple website.. I just bought a MacBook Pro with leopard pre-installed and found out that tiger will not boot on the thing, so it's up to Digidesign to get it together now. Hence the bitter bitter forum posts. it's just too much.

so forget it.

Guess I'll go to the Mac Audio Forums and see what the next best audio software thing is...or at least what actually runs on my computer.

if this has appeared as little more than bitter rant, i apologize, but i think some people can sympathize.
Reply With Quote
  #26  
Old 05-05-2008, 11:54 AM
joerusi joerusi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Norway
Posts: 228
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

The same here I just switched from Cubase4 and PC to Digi003 and Mac Pro.
__________________
OS 10.5.6 , Mac Pro 2.8 GHtz Leopard, 4GB RAM, Digi003,PT8.0.3

http://www.reverbnation.com/joerusi
http://www.joerusi.com
Reply With Quote
  #27  
Old 05-05-2008, 12:15 PM
meatdraw meatdraw is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 7
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

ouch
sorry to hear that
you got kicked double hard

edit:
I misread, thought it was mac'book' pro. you should be ok with the mac pro right?
Reply With Quote
  #28  
Old 05-06-2008, 07:59 AM
epm epm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: New York
Posts: 105
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

running 7.3.1 on 10.5.1 with no problems for about 6 weeks now. mbox mini / aluminum core 2 duo 2.0 imac.
__________________
-Evan
Reply With Quote
  #29  
Old 05-06-2008, 12:14 PM
nunuk nunuk is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 79
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

Lucky you!
I'm running 10.5.2 with Pro Tools 7.4cs4 and am having a whole bunch of problems...
Reply With Quote
  #30  
Old 05-06-2008, 01:29 PM
stoneinapond stoneinapond is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: ny
Posts: 993
Default Re: How long untill protools LE can run on leopard?

Quote:
Lucky you!
I'm running 10.5.2 with Pro Tools 7.4cs4 and am having a whole bunch of problems...
I think that many people's problems with Leopard come from using third party plug-ins that themselves are not specifically Leopard compliant.

I have a lot of plug-ins on my studio system which is still running under 10.4.11 and it is fine.

My portable system on a Macbook with 10.5.2 has the Digidesign plug-ins and latest Waves and McDSP plug-ins only, and that system runs really well.

Both systems are running 7.4cs4.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 7.4.1 HD for Leopard, LE can't be long now bortraws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 20 02-14-2008 04:01 AM
Approximately How Long Till Leopard Will Be Authorized? Brian in Charlotte 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-18-2008 01:43 PM
How long untill protools can run on leopard? cyberpiper 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-11-2007 09:31 AM
DIGI: How Long Untill We Get HD Accel Track Count? Soul For Sale Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 02-25-2004 08:48 AM
How long untill Digi fixes the beta? jinsel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-26-2002 08:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com