Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #541  
Old 04-25-2017, 05:15 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 15,269
Default Re: 3rd Party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

...and your mileage may vary
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #542  
Old 04-25-2017, 11:03 PM
Adel Ale Agha Adel Ale Agha is offline
Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Iran
Posts: 10
Default Re: 3rd Party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
Yes and it's called Blue Cat Patchwork or MB7 that can host the plugins. But that depends on whether Steinberg (I'm guessing you're talking about coming from Cubase) exposes their plugins for use in other daws.
Thanks,
I'm talking about out of cubase plugins, like Grand 3.
__________________
https://radionama.com
Reply With Quote
  #543  
Old 04-25-2017, 11:18 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 4,822
Default Re: 3rd Party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Quote:
Originally Posted by Adel Ale Agha View Post
Thanks,

I'm talking about out of cubase plugins, like Grand 3.


In my experience, the Cubase VST plugins are Steinberg proprietary and can only be used in Cubase. They can't be loaded into any other VST compatible host.


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.7, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
[/I]
Reply With Quote
  #544  
Old 04-26-2017, 01:52 PM
nedorama nedorama is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Los Angeles
Posts: 566
Default Re: 3rd party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

Quote:
Originally Posted by nedorama View Post
I wouldn't hold your breath... back in 2013 they emailed me and said don't hold your breath.. I've moved it into my "Given up Hope" category along with URS plugins...
Never say never - Quad Frohmage and Frohmage are both now AAX 64. Good things do happen to those who wait!
__________________
Regards,
Ned
Monkey Boy Studios
2013 15" MacBook Pro, 16GB RAM, OSX 10.13.2; 512GB SSD System drive, Glyph GT050Q 1.5TB & 2TB FW800 drives
Summit Audio 2BA-221, TLA-50 -->Eleven Rack, Pro Tools 12.8.3
12 Plugins: McDSP, PSP, SoundToys, Izotope, Bomb Factory, AIR PTIEP, AAS, Arturia Collection, IK Amplitube 3, SampleTank 3, BlueCat Audio, Massey DRT, Cyclops, VEP5 Pro, Sonoma WireWorks Drumcore 4
10 Plugins usable again with VEP5: B4
Given Up Hope: URS, NI Pro-53 (lost VST installer)
Reply With Quote
  #545  
Old 09-20-2017, 01:07 AM
quintosardo's Avatar
quintosardo quintosardo is offline
SKnote
 
Join Date: Sep 2015
Location: Italy
Posts: 213
Default Re: 3rd Party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

It is out, including DSP at NO extra price! Yeah!

https://youtu.be/DYtTnGYejB8



Loving it on Venue
__________________
We develop AAX-DSP for HDX and Venue. What is most needed? Let us know! Write to www.sknoteaudio.com
Reply With Quote
  #546  
Old 10-06-2017, 04:33 AM
Per Salbark Per Salbark is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Box 6018
Posts: 1
Default Re: 3rd Party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

All of Kilohearts plugins are available as AAX since a few months now.
Reply With Quote
  #547  
Old 06-13-2018, 08:06 AM
BenLoftis BenLoftis is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Default Re: 3rd Party 64-bit AAX Plug-ins for Pro Tools 11

@Oliver M

Can you please add Harrison AVA plugins?

We've just started porting some of our music & post/film tools to AAX.

Best,
Ben at Harrison
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just installed Pro Tools 10. Neither native nor 3rd party plug-ins show up. YoMyEx Pro Tools 10 12 04-17-2014 05:27 PM
How do I use third party plug-ins with Pro Tools 10 MogDog Pro Tools Software (Win) 5 01-09-2013 06:17 PM
Pro Tools 9 3rd Party Plug ins Elephent Pro Tools Software (Mac) 2 12-10-2010 01:32 PM
loading Thrid Party Plug ins in Pro Tools M-Powered v 7.1.1. isaac12002cn Pro Tools M-Powered (Win) 11 03-16-2007 11:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com