Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 06-22-2013, 04:36 PM
SearingSounds SearingSounds is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Riverside CA
Posts: 38
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

The new installer is there! I am downloading it now. I will report back after I have installed it. Hopefully everything will work with iLok. It is not showing up in iLok. Maybe after I install it?
Reply With Quote
  #12  
Old 06-22-2013, 04:42 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,905
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Quote:
Originally Posted by SearingSounds View Post
The new installer is there! I am downloading it now. I will report back after I have installed it. Hopefully everything will work with iLok. It is not showing up in iLok. Maybe after I install it?
The iLok authorization has nothing to do with the installation. If there is no licence on the iLok, you won't be able to run successfully installed PT11. They are two separate issues.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #13  
Old 06-22-2013, 05:06 PM
applecore3401 applecore3401 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 17
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Still not working!!!
Reply With Quote
  #14  
Old 06-22-2013, 05:19 PM
SearingSounds SearingSounds is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Riverside CA
Posts: 38
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

I got it to download but now it won't run because iLok will not authorize! I know this is off topic on this post so I will post another topic.
Reply With Quote
  #15  
Old 06-22-2013, 05:21 PM
dannymullins's Avatar
dannymullins dannymullins is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Morristown, TN
Posts: 5
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Deleted old download (79511.dmg) and cleared cache. Went back to My products and downloaded PT11 installer again, this time it was 79652.dmg. Installed perfectly. This solved my issue. Hope this helps someone else.
__________________
Digi OO3
PreSonus Digimax D8
Pro Tools 10.3.6/11
MacBook Pro 9,1
2.3GHz i7 Quad
16 GB Ram
OSX 10.8.4
External Glyph Drive 500 GB, Firewire 800, 7200 rpm
JBL LSR4326 monitors
24" BenQ External HDMI Display
Reply With Quote
  #16  
Old 06-22-2013, 05:27 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,905
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Quote:
Originally Posted by SearingSounds View Post
I got it to download but now it won't run because iLok will not authorize! I know this is off topic on this post so I will post another topic.
So are you saying you have successfully installed PT11?

If you have then the next step is to sort the iLok problem out.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #17  
Old 06-22-2013, 05:34 PM
SearingSounds SearingSounds is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Riverside CA
Posts: 38
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Quote:
Originally Posted by zedhed View Post
So are you saying you have successfully installed PT11?

If you have then the next step is to sort the iLok problem out.
Yes it installed ok. I am not sure what to do now with iLok. On Avid's website it says to go to iLok to retrieve my license but it is not there. It still says Pro Tools 10.
Reply With Quote
  #18  
Old 06-22-2013, 05:37 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,905
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

You might want to look at the iLok problems threads (there are plenty of them). There seems to be some issues relating to ilok licence transfers.
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
  #19  
Old 06-22-2013, 05:39 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,861
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Quote:
Originally Posted by SearingSounds View Post
Yes it installed ok. I am not sure what to do now with iLok. On Avid's website it says to go to iLok to retrieve my license but it is not there. It still says Pro Tools 10.
Are you eligeble for a free upgrade or have you purchased the update from 10-11 or are you on student tier? How did you recieve PT10 first time?

Best
Chris
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #20  
Old 06-22-2013, 05:40 PM
SearingSounds SearingSounds is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Riverside CA
Posts: 38
Default Re: Pro Tools 11 corrupt file

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
Are you eligeble for a free upgrade or have you purchased the update from 10-11 or are you on student tier? How did you recieve PT10 first time?

Best
Chris
I was eligible for a free upgrade after I purchased PT10 box. Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Corrupt Pro Tools 8 ZIP File jason13ie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 44 10-16-2015 04:37 PM
Pro Tools Updates 8.0.5 corrupt file link Pro3000tools Pro Tools M-Powered (Win) 1 02-07-2013 05:45 AM
Corrupt PT8 LE Zip File Enerjex General Discussion 7 01-04-2010 10:04 AM
possible Bad HD or Corrupt file, any help what to do ? stereoaction 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-11-2009 06:37 PM
Corrupt file??? Sounds Suite 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-18-2006 05:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com