Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-23-2010, 05:26 AM
justus1900 justus1900 is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Montgomery, IL
Posts: 758
Default www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Maybe its just me but when I try and go to the AVID web site it keeps redirecting me to the AVID German Web Site? www.avid.com to www.avid.com/DE/
__________________
Producer/Engineer/Musician
RIAA Platinum Sales Award: Lisa Stansfield "Affection"

Main:
Model: Dell Precision T1500 Minitower
OS: Windows 10 SP1
CPU: Intel® Core™ i7-860 (2.8GHz,8MB)*
Memory: 32GB (4 X 8GB)
SATA Internal OS 480GB SSD, Record 480GB SSD, 1TB and 750GB External Glyph GT 050Q 500GB HD
AVID Digi 003 Console x 2
AVID Pro Tools 2019.12
JBL LSR4328P Studio Monitors
Yamaha HS50M Studio Monitors

Portable:
Model: Acer Aspire E5-575
OS: Windows 10 Home 64 Bit SP1
CPU: Intel® Core™ i5-6200U
Memory: 16GB
SanDisk 256GB SSD, 480GB SSD
AVID: Fast Track C400
Pro Tools 12.5.0
Reply With Quote
  #2  
Old 09-23-2010, 05:45 AM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,013
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

That's happened to me over the last few days... I just gave up.
__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #3  
Old 09-23-2010, 07:08 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,163
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

No problems now(not for me anyway). At first I thought it was a new company marketing slant....
VE HAVE VAYS OF MAKING YOU BUY PRO TOOLS
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 09-23-2010, 08:05 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Quote:
VE HAVE VAYS OF MAKING YOU BUY PRO TOOLS
I vill not be ignooored
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #5  
Old 09-23-2010, 08:18 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Scroll to the very bottom of the front page. In the bottom right corner, there is a "Country" drop-down. Set it for the country that you are in.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #6  
Old 09-23-2010, 08:44 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,163
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Quote:
Originally Posted by PT Lover View Post
I vill not be ignooored
Vat eez Zis man DOINK HERE??????????????????
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #7  
Old 09-23-2010, 11:18 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Die Sauerkraut ist in mein Lederhosen.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #8  
Old 09-23-2010, 11:47 AM
TCM's Avatar
TCM TCM is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Europe
Posts: 1,508
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Quote:
Originally Posted by spkguitar View Post
Die Sauerkraut ist in mein Lederhosen.

I didn't know zat Sauerkraut is female??

And zat yuuu poot it in yoar Ledahosen???
__________________
002R BLA mod and Mbox mini 2, PT 11.3.2,
HD Native, HD IO 16x8x8, PT 12.4, Win 10 Pro 64, Asrock X99 Extreme6/3.1, i7-6850K, 32 GB Ram, SSD system drive
Reply With Quote
  #9  
Old 09-23-2010, 10:04 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,163
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

Hmmmmmm....Lederhosen, jack boots and a sequined tube top...last years Halloween costume?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #10  
Old 09-23-2010, 10:24 PM
RussUK RussUK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Northern Ireland
Posts: 3,724
Default Re: www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site

http://www.youtube.com/watch?v=7xnNhzgcWTk
__________________
I work with amazing people who do amazing things.

Founder of the Expert Sites.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading from 8 to 9. Is 9 still available in the Avid site? micklynes macOS 1 10-26-2012 08:14 PM
AVID site down again? Frank Kruse Pro Tools 10 6 04-02-2012 09:08 AM
How to buy PT 10 from avid web-site Romka Pro Tools 10 1 02-13-2012 06:32 AM
Avid Pro Tools Sub Forum German music-anderson General Discussion 2 06-20-2011 10:20 AM
Avid Site Down Barry Johns 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-04-2010 09:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com