Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2008, 10:20 AM
Tjones Tjones is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default ProTool LE 7.4 on Vista Mbox(original) hardware not found

I recently upgraded my computer and am running on a Vista OS. I have istalled ProTools LE and when I try to load the program it says "Unable to locate digidesign hardware, make sure your hardwar is connected and turned on. Click 'ok' when the hardware is ready.

Not sure what to do because the hardware is connected. Its an Mbox (original) and it is connected to the computer but all of the lights are lit up. I've tried updating the drivers but it seems everything is up to date. not sure how to fix, please help!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2008, 02:06 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: ProTool LE 7.4 on Vista Mbox(original) hardware not found

If all the lights are lit up, that is an indication that the mbox is stuck in firmware update mode.

Try running the firmware updater: C:\Program Files\Digidesign\Pro Tools\Pro Tools Utilities\MboxfirmwareUpdater.exe
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware not found? need help mbox mini 3 egarcia530 Pro Tools Express on Windows 1 06-04-2013 04:01 PM
MBOX (original) all LED's lit.Hardware not recognised. hrtoad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-30-2010 01:47 PM
MBox Pro Driver Hardware Found LincolnT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 09-17-2009 01:33 PM
Original Mbox not working in Vista 32 BrownMan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-31-2008 09:51 AM
Mbox: Hardware not found pmichael 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-24-2005 02:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com