Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-05-2010, 05:24 PM
zenabi916 zenabi916 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Mansfield, MA
Posts: 16
Unhappy Eleven Rack Delay PROBLEM HELP!!!!

I recently purchased an Eleven rack and I've constructed a good lead sound using the Treadplate model. I'm trying to put delat over it but no matter what I do, no delay is being heard out of the amp.

My guitar is running into the input on Eleven Rack, a cable is running from the front output to amp to the input of my tube combo, and i have 2 cables for putting the rack through the combo's effects loop.

I've tried putting the delay in every possible place in the signal chain and NOTHING is working! Please help me!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-05-2010, 08:40 PM
guitardom guitardom is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: New Mexico
Posts: 6,793
Default Re: Eleven Rack Delay PROBLEM HELP!!!!

Did you turn it on??? Physical hardware button that says "delay" on the face of the rack. Mess w the controls on the delay??

In your options do you have your output to amp set to rig output no cab?
__________________

pro-tools-pc.com


TRASHER Pro Tools Utility(updated 3-6-18)

HD Native, Avid 16x16, Eleven Rack, Focusrite Clarett 8preX, UA Quad Apollo TB.

Intel I7 6800k
Win 10
Reply With Quote
  #3  
Old 11-06-2010, 07:52 PM
mikefont mikefont is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Texas
Posts: 691
Default Re: Eleven Rack Delay PROBLEM HELP!!!!

Hey zena, I'm a little confused at how you have your rig set up. Correct me if I'm wrong, but it sounds like your signal chain is...

guitar -to- 11R guitar input then 11R "Output to Amp" -to- your tube combo amp.... and you ALSO have the FX loop of the 11R hooked up to the FX loop of your combo amp????
That sounds a little weird to me, and I wonder if it's the FX loop that is maybe having a conflict here. With the delay coming from the 11R, you don't need the FX loop hooked up to the FX loop of your amp. That's for hooking up other FX pedals! Try disconnecting the FX loop and see if that helps

Good Luck
Mike

.
__________________
Lenovo IdeaCentre K430 Windows 7 Pro SP1 64bit PC with 3rd generation 3.4 GB Intel Core i7-3770, 32GB DDR3, 2TB HDD, NVIDIA GeForce GT620 running Pro Tools 11.3.1 and PT 10.3.9 and the ELEVEN RACK!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack Stereo Delay Trouble scottya macOS 1 03-20-2012 08:11 AM
Eleven Rack Problem adflaker Windows 3 11-09-2011 02:27 PM
Eleven Rack Dyn Delay filosofem Eleven Rack 17 04-03-2011 06:22 PM
Eleven Rack/003 set up problem? Ph.D Eleven Rack 3 02-15-2011 03:13 AM
Eleven Rack Problem Päng 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-18-2010 12:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com