Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2010, 09:08 AM
Defekt Defekt is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: USA
Posts: 52
Default Digicore audio driver crashing NI plugs

Just did a fresh install of Komplete 6 on my brand new macbook pro. Seems to be fine when running as plug ins, but the stand alone versions crash when started up. They seem to launch the digi core audio driver even if there is no digi hardware present. Any ideas?

13In Macbook pro, 2.4ghz intel core 2 duo, 4gb ram, 250gb HD, 10.6.3, pro tools 8.0.3cs2, music production toolkit, Komplete 6 (ran all current updates), maschine 1.5, reason 4.0.1
__________________
Mac Pro 2013 3.7GHZ Quad Core 12GB
MacOS High Sierra 10.3.6
Pro Tools Ultimate 2018.12
HD Native Thunderbolt + Omni
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2010, 12:00 PM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Re: Digicore audio driver crashing NI plugs

For one I would report it to NI. I recently had an issue with Massive and they did say that there was an issue or 2 with some of the instruments.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi Core Audio Standalone Driver 8.0.3 Keeps Crashing LAcomposer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-04-2011 12:11 AM
Jam 6.0.3 not conect DigiCore Audio AVeiga Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-17-2010 10:05 PM
digicore audio & safari chissey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-24-2007 05:39 AM
Can U use 16 outs of a 192 under digicore driver?? southbound Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-14-2005 03:23 PM
Core Audio driver crashing!!! bapboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-03-2005 07:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com