Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-19-2008, 02:58 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default PT quits unexpectedly when dragging regions.

I'm trying to drag regions from all track at the same time.
of won't let me.
As soon as I drag it and let go of the button of quits in expectedly.
this happens with both LE or PTMP.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-19-2008, 03:01 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

Oops, I meant PT won't let me.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-19-2008, 03:07 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

let me try this again.
when I try to drag regions from all tracks at the same time PT quits in expectedly as soon as I let go of the mouse button.
this happens on either LE or PTMP.
using any and all inerfaces.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-19-2008, 03:09 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

unexpectedly!
Reply With Quote
  #5  
Old 12-19-2008, 03:24 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

by the way , this is happening on my MBP 2.4 with 4 gigs.
I haven't tried it on my MP tower yet.

Also I'm running 7.3.1
Reply With Quote
  #6  
Old 12-19-2008, 04:13 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,752
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

Have you tried the usual trashing preferences and databases? How about testing from another drive?

We'll need more info on your system - what types of drives you're using, which interfaces, if you've updated all your plug-ins, etc.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #7  
Old 12-19-2008, 05:23 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

yes I trashed prefs.
the only plugs I have are the ones that come in the of disk.
I'll try moving the file to the mackbook drive and try Dom there.
I'm useing a glyph 050q hooked up by firewire 800.

Interfaces used were micro,transit,1814,digi 002.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-19-2008, 05:24 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

I'll move the file to my mackbook drive an try doing it there .
Reply With Quote
  #9  
Old 12-19-2008, 05:36 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

I'll move the file to my mackbook drive an try doing it there .
Reply With Quote
  #10  
Old 12-19-2008, 05:51 PM
Maddawg383 Maddawg383 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: los angeles , california
Posts: 405
Default Re: PT quits unexpectedly when dragging regions.

it happens from my MBP drive also.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 wont start! Quits unexpectedly.... Quits during startup... dbC4G Pro Tools 9 11 03-09-2012 07:23 AM
PT 8.03 quits unexpectedly NOGCHOPS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-04-2010 11:46 AM
PT8 LE Unexpectedly Quits metaltx 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-24-2009 03:48 PM
Pt 7.2 quits dragging AIFF from firewire drive francois Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-09-2006 08:23 PM
Unexpectedly quits Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-03-2005 01:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com