Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-17-2010, 10:45 AM
billybroadsword billybroadsword is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 27
Default No Midi output

I am having an issue with my MIDI in PT. I am running Windows 7 and have Pro Tools 8.0.1 with an original mbox. I realise that there is a further upgrade to 8.0.3 but my mbox won't be compatible

The problem is quite simple: I cannot get PT to send midi to any external ports. I have quintuple checked that I am sending to the right place in the channel I/O and I have made sure that all of my external racks are receiving on channel 1.

It makes no difference whether I set up an instrument in PT midi studio or just directly out of the MIDI interface.

I have tried three different bits of hardware - mbox2 (borrowed for troubleshooting), midiman 2x2 (nightmare just to find the correct driver) and a MOTU express XT. All have the same problem - input to PT is fine but no output possible anywhere.

PT will also not receive any midi unless 'midi through' is checked in PT. I don't remember it being like this before.

I would really appreciate help as I am at my wits end.

Thanks.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Single MIDI Track Output to Multiple MIDI Channels? jb_trm Pro Tools 9 2 07-11-2014 09:09 AM
dr 770 (boss dr rhythm 770) as midi controller/midi output to 11r midi input yellow Eleven Rack 1 05-04-2012 03:33 PM
No MIDI output in PT 9.02 emmen Windows 11 04-23-2011 06:31 PM
MIDI Output Problem - Assigning MIDI Patch Names pancake1975 MIDI 8 05-29-2006 03:25 PM
2 MIDI Input Tracks Output to Same MIDI Channel altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-05-2005 03:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com