Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-25-2007, 03:59 PM
Colorblind Colorblind is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 53
Default -9073 errors

Hey all,

I'm running a decent sized session (40 or so tracks, not a ton of plugs), and when I try to bounce to disk, it gets about 3 minutes and 20 seconds in and I get the "DAE can't get audio from the drives fast enough. Your drive may be too slow or fragmented, or a firewire drive could be having trouble due to the extra firewire bandwidth or CPU load -9073" error.

I'm running PTLE 7.3 with a 002r on a MDD Dual 1.25ghz G4 with the RAM maxed out. OS 10.4.8. My firewire drive is a Maxtor 120GB with Oxford 911 chip, partitioned into three 40GB sections. Can anyone help me get this solved? Thanks in advance,

C
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2007, 12:54 PM
Colorblind Colorblind is offline
Member
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 53
Default Re: -9073 errors

After doing some searching, I changed my DAE buffer from 2 to 8, and tried to bounce again. This time it got through the whole song, but then I got an Assertion error saying the bounce failed. I then set my DAE buffer to 4, bounced again and it seemed to work fine.

C
Reply With Quote
  #3  
Old 07-27-2007, 12:46 AM
FOX digital FOX digital is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Switzerland
Posts: 66
Default Re: -9073 errors

Colorblind

maybe this helps. Had the same issues with -6085.

http://duc.digidesign.com/showthread...=&sb=5&o=&vc=1

Since i turned Dashboard off, there's no problems (knock on wood) anymore.

Tell me if it works for you.....

All the best

Claude
__________________
System: MacBook Pro 10.4.9 Combo Update | DuoCore 2 2.33Ghz | 2GB RAM | 160GB HD | digi 003 | PT 7.3.1cs4
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dae errors 9073 Shotty capogne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-10-2010 07:05 PM
PT8-9073 errors gone? mtung Pro Tools TDM Systems (Mac) 32 03-11-2009 06:59 AM
9073 Errors jwoodsy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-08-2006 02:31 PM
9073 errors Bookerv12 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-13-2001 11:29 AM
9073 errors JLEpperson Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-27-2000 06:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com