Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2020, 09:25 PM
U-ME MULTIMEDIA U-ME MULTIMEDIA is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: JACKSON, MS.
Posts: 2
Default Importing Video Problem

Please help, I'm running Pro Tools 12.4 on a MacBook Pro/Mojave 10.14.6 and when I went to import video (movie), I got these error messages. See the attachments. Can I get some help?? I can see the movie in the timeline, and when I hit the play button, the bar line moves across the timeline, but nothing is showing up in the viewer.
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2020-06-28 at 11.04.16 PM.jpg (29.0 KB, 0 views)
File Type: jpg Screen Shot 2020-06-28 at 10.33.46 PM.jpg (19.7 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Huge problem importing AAF/Video on multiple versions of PT... mcoyle Post - Surround - Video 1 02-07-2016 08:25 AM
QT video, problem importing audio track CLee Post - Surround - Video 1 09-06-2012 12:05 PM
Importing MP4 video problem arospark Pro Tools 9 1 03-01-2012 04:03 PM
importing HD video into LE for a music video tonejunkee Post - Surround - Video 4 03-19-2008 11:33 AM
Importing OMF/MXF video files with DV Toolkit 2 problem hholmes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-16-2007 10:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com