Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2013, 11:18 AM
evilstudios evilstudios is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2013
Location: canada
Posts: 105
Default i cant find i REVIBE anywhere on ebay. not a single listing at 2.16pm today , weird

i tried to find revibe on ebay and no matter what i entered there was no listing.
avid reivibe, digidesign , revibe 2, aax , dsp , nothing,

this is not even close to reality NOT EVEN CLOSE
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2013, 11:33 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,563
Default Re: i cant find i REVIBE anywhere on ebay. not a single listing at 2.16pm today , wei

I guess Avid has sent their stormtroopers across eBayland to obliterate all 2nd hand copies of Revibe? Is that what you're saying? Just trying to understand the post.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-30-2013, 11:54 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: i cant find i REVIBE anywhere on ebay. not a single listing at 2.16pm today , wei

http://duc.avid.com/showpost.php?p=2112188&postcount=15
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mac G4 1.25 Single Processor, AM3 card, can't find the card... DJTempo Digidesign Hardware & Software 41 04-24-2010 06:58 AM
Addictive Drums - where to find single cymbals, fill-ins? Mattitude Virtual Instruments 1 07-28-2009 12:07 AM
No listing in sticky for HD on XP steve at Your Heaven Pro Tools TDM Systems (Win) 1 04-06-2007 01:10 AM
HD 7.3 Bug listing theblasters Pro Tools TDM Systems (Mac) 52 01-03-2007 06:53 AM
5.3.2 Hotkey listing? kitana_one 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 09-04-2004 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com