Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-18-2004, 10:29 AM
Shawn B Shawn B is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Boston
Posts: 226
Default New ilok client software causing problems?

I have been using my Mbox at home and at work almost everyday for over a year without problems. Then last night I installed the new ilok client software and protools won't start. It is the only system changes I have made in months. I've tried re-installing the software without any luck. The Mbox seems fine. It is still working with the wave and Asio drivers. It seems just the PT 6.1.1 software has stopped working. Anyone else having this problem? Is it just coincidence and maybe the problem is un-related? Any sugestions?

  • System

    Pentium 4 2.4 ghz.
    Asus P4P800 motherboard ( no sata drives yet).
    512meg ram.
    2 7200rpm ide drives.
    1 Adaptec firewire card( digi approved).
    1 ATI All In Wonder Radeon (never been a problem).
    Contour Design Shuttle Pro II.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ilok issues - ProTools 9 crossgrade LE (Please install the iLok Client Software) pauledwards Windows 3 09-10-2013 05:02 PM
iLok client software crazehiphop Pro Tools 10 19 08-25-2012 11:16 AM
iLok Client Software schoei1 Windows 2 05-04-2012 01:05 PM
iLok.com Client Software download link broken? soundthinker Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-19-2004 08:55 AM
iLok Client Install Software Problem soapbox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-05-2003 06:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com