Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2017, 04:17 AM
Leoespejo Leoespejo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: España
Posts: 4
Default Connection problems with S3

Lately I'm having constant connection problems between EuCon and my S3.

I'm on a Mac Pro OS 10.12.6 and EuCon 3.7. I'm using also iPad app (PTcontrol) with the S3. S3 is direcly connected to my computer via Ethernet, no HUB.

Eucon connects without problems with the iPad app but I have to restart both Eucon and S3 many times to finally connect.


What can I do ? This started with EuCon 3.7
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2017, 11:57 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: San Francisco
Posts: 1,157
Default Re: Connection problems with S3

Can you try uninstalling and reinstalling. Download a fresh copy of the installer too.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2017, 04:58 PM
JRChappell JRChappell is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Arlington Heights, Il
Posts: 5
Default Re: Connection problems with S3

I was having the same problem. I am using a Mac Pro trash can.

Connection problems using the onboard Ethernet connections.

I tried a usb to ethernet adapter that I had and the problem went away.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connection problems, Euphonix / Mac Pro... Adrumdrum Artist Series 2 05-21-2015 08:29 AM
MBox Pro 3rd Gen Connection Problems TheSmackPanda FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 6 05-16-2013 08:54 PM
Midi Connection Problems RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 0 01-03-2009 06:25 PM
Mbox 2 Pro connection problems SF_JTRIX 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-27-2006 04:35 PM
888 connection problems? jim2step Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-16-2004 12:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com