Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > MIDI

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2017, 09:19 AM
matthrrsn matthrrsn is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: boston
Posts: 1
Default elektron machinedrum bpm slipping

hey all, i'm trying to get my machinedrum communicating with PT properly.

right now i have the MD slaved to PT's clock. whenever i record midi data, the MD's BPM slips all over the place. i was working at 110 BPM and it would fluctuate down to 96 BPM and all points in between while recording. obviously a clocking issue, but i'm not sure how to go about fixing it. the midi track timebase is in beats.

any insight?
m

other pertinent info...
running a mac pro 3.5ghz 6 core
PT version is 12.8.2
interface is a saffire pro40
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any Elektron Overbridge Users Out There..? Jon_Atkinson Pro Tools 12 Discussion 2 10-27-2017 04:35 PM
Elektron Analog Four filosofem General Discussion 1 01-11-2013 01:01 PM
OMF WAV Clips Slipping Nathan W. Post - Surround - Video 1 05-05-2011 10:50 AM
OMF Slipping splicestudios Post - Surround - Video 1 04-14-2011 10:22 PM
Elektron MachineDrum & Digi 003 Heelp!!! Dowski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-14-2008 03:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com