Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-02-2019, 12:55 PM
roderickelms roderickelms is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: London
Posts: 84
Default PT9 and RME Digiface USB

I've been trying out various USB interfaces with PT9 running on Mac under OS7. All properly found and working find.

I also tried our RME Digiface USB (which allows 3 x ADAT i/ps) into the USB bus. This is not found by PT although it is found by other apps.

I'm wondering whether anyone has any experience of using this interface with ProTools 9.
__________________
www.masterkeyboards.co.uk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RME HDSPe/Digiface Sample Rate txshonk Third Party Interfaces 2 01-22-2015 07:10 AM
RME HDSPe and Digiface Issues txshonk Pro Tools 11 4 01-15-2014 06:50 PM
PT9 with RME Digiface? kevkon Pro Tools 9 6 02-08-2011 12:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com