Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-24-2012, 11:58 AM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Crane Song Phoenix AAX Stereo?

Is it only because of the demo version or this plug-in does not offer stereo output?
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2012, 12:19 PM
Neil Pickles Neil Pickles is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: London UK
Posts: 257
Default Re: Crane Song Phoenix AAX Stereo?

The Phoenix II I have works on both mono and stereo tracks and it is an amazing plug in available in AAX DSP!!!

It is not a mono to stereo effect though is that what you are getting at and is not intended as a mono to stereo effect like reverb.

If it's on a stereo track don't forget to always check the multi mono section of your plug ins as some plug ins e.g. MDW EQ another fantastic AAXDSP PI (yay !) are only available as multi mono versions.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2012, 12:31 PM
yamahadrums yamahadrums is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 261
Default Re: Crane Song Phoenix AAX Stereo?

Got it! I have to link both left and right channels. Thanks!
__________________
MacPro 2.66GHz 8Gb RAM Mac OS X 10.7.5, Pro Tools 10.3.3, DIGI 003 Factory, LogicPro 9.1.8, Tascam FW-1884, Adam A7, Roland TD-20, Yamaha SY-99, Audiotechnica ATH-M50.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-24-2012, 07:55 PM
SHIRK SHIRK is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicago
Posts: 206
Default Re: Crane Song Phoenix AAX Stereo?

If memory serves me correct, Phoenix II doesn't come up as a Stereo DSP plugin on my HDX system either. Only multi-mono DSP. I'm positive the original TDM Phoenix plugin operated as a stereo plugin. I was surprised to find this as well, but it's not a huge deal, really.
__________________
SHIRK

www.shirkmusic.com
www.hearya.com

MacPro 12core 2.66Gh Westmere
OSX v10.7.5
20GB RAM
1x HDX
2x HD i/o 16x16, 1x Digi192 8in/16out
PT HD v10.3.7
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS:Crane Song Phoenix and Phoenix II Digitaliz Buy & Sell 1 08-22-2013 12:30 PM
Crane Song Phoenix question JNS Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 03-05-2010 11:06 PM
Crane Song Phoenix not compatible with PT 7.3? rascalseven Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-26-2007 02:30 PM
CRANE SONG Phoenix ukoomrann Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-14-2006 03:12 AM
Crane Song Phoenix -- release date? m a r k Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-27-2002 09:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com