Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2006, 09:12 AM
Musick Musick is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: CA
Posts: 209
Default any ideas...

i'm experiencing the worse. i have never gone through this...
PT won't open...it start loading and crashes...
i've reintall, both clean and safe uninstall of pro tools..
i've reinstall the OS...I"ve deleted the preferences...
I've done Disk Utilitie's Repair Disk Permission many times..
I don't know what else to do...It was working fine and now is just dead..
any ideas...thank you...



002r
PT 7.0
PowerMac G5 1.6Ghz
1.25Gb Ram
Mac OS 10.4.3
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2006, 12:35 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: any ideas...

What kind of crashes? Kernel Panics? Unexpected Quits?

Does your 002r function with CoreAudio?

Have you removed any 3rd party plug-ins from your plug-ins folder?

Did you install the cs1 update?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2006, 01:30 PM
MARVINBASS MARVINBASS is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Woodland Hills, CA. U.S.A.
Posts: 881
Default Re: any ideas...

I would try trashing all the "Digidesign Databases" which resides on each of your hard drives including your start up drive. I've experinced that these may get corrupted and makes PT crash.
__________________
My System is:
Mac Pro 2.8GHz Quad-Core Mid 2010 MC250LL/A
16GB RAM
1- HDX
1 - Apogee Symphony Mk1 8x8
1 - HD 16x16 Interface
MOTU MTP/AV
------------------------------
MARVINBASS Digital Audio
Pro Tools and Mac Consulting
Woodland Hills, CA.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2006, 03:16 PM
Musick Musick is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: CA
Posts: 209
Default Re: any ideas...

It just doesn't launch...CoreAudio does with with iTunes, Reason, etc...
I've deleted the digidesign database..
I still yet to try to uninstall 3rd party plug-ins..
Everything did work fine...I'm guessing something got corrupted but I don't know what.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-08-2006, 03:16 PM
Musick Musick is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: CA
Posts: 209
Default Re: any ideas...

i have the cs2 update...
Reply With Quote
  #6  
Old 01-08-2006, 04:37 PM
MARVINBASS MARVINBASS is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Woodland Hills, CA. U.S.A.
Posts: 881
Default Re: any ideas...

Quote:
It just doesn't launch...CoreAudio does with with iTunes, Reason, etc...
I've deleted the digidesign database..
I still yet to try to uninstall 3rd party plug-ins..
Everything did work fine...I'm guessing something got corrupted but I don't know what.
Have you installed any other applications before this happened?? If so, I would uninstall them to see what happens.
__________________
My System is:
Mac Pro 2.8GHz Quad-Core Mid 2010 MC250LL/A
16GB RAM
1- HDX
1 - Apogee Symphony Mk1 8x8
1 - HD 16x16 Interface
MOTU MTP/AV
------------------------------
MARVINBASS Digital Audio
Pro Tools and Mac Consulting
Woodland Hills, CA.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-08-2006, 09:08 PM
Musick Musick is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: CA
Posts: 209
Default Re: any ideas...

no...i have not installed any other app.
i just waiting for tomorrow to call digi...
PT 7 comes with 30 day tech support...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any Ideas? Please!!! paulrgmusic macOS 11 03-31-2012 01:07 PM
Any ideas james tebb VENUE Live Sound Systems 2 09-24-2008 02:18 AM
Some ideas about this...? petter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-05-2007 03:11 PM
Out of Ideas & HELP! rOckstar86 Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-27-2006 10:44 AM
Any ideas..please help L-Dogg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-06-2006 04:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com