Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-24-2010, 09:48 AM
diamondschwin diamondschwin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nashville/NYC
Posts: 468
Default Import session data bug in 8.1 cs1 having to do with busses

Hey, I found an interesting bug in 8.1 cs1 that was not there in 8.0.4




I have a template which I usually import into a session I have created for a mix. all my routing is set up for the splits I need to make etc. etc.

The problem I have is that I have hidden record tracks that are hidden and deactivated that I engage at the end of the mix to record to, but it seems since they are hidden and inactive, any bus that is routed to those channels is de selected. ie. in 8.0.4 I have an aux with a limiter for my stereo mix, its output is set to the analog out 1 and 2 as well as to a bus labelled STEREO REC, which is the input of an inactive and hidden channel. in 8.1 cs1 when I import my template the aux for my stereo mix is only routed to the analog outs 1 and 2 and I have to manually add the output to STEREO REC, I do this by control clicking and multing the output.


I can provide the template to Avid to reproduce if needed.
__________________
Max Holland
Producer / Re-Recording Mixer
Nashville / NYC

MKD Creative

HOBO Audio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 9 crashes every time I open a new session or import session data Ryan Butler macOS 14 03-23-2014 08:53 AM
Import Session Data with out Audio import disinfor Pro Tools M-Powered (Mac) 7 11-14-2010 12:44 PM
import session data without audio data rgalpin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 08-06-2010 02:49 PM
End of Stream Reached - session broken - import session data does not work... Sean Russell Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-15-2010 05:56 PM
Import track color in import session data deardaddy Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-11-2007 07:35 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com