Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2011, 05:40 AM
tmcgrechan tmcgrechan is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Australia
Posts: 3
Angry Error "unable to locate hardware. make sure your hardware is connected and turned on"

Hello. When i open Pro Tools 9.0 i get the error message ""unable to locate hardware. make sure your hardware is connected and turned on. please click "OK" when ready". I don't know what to do to get this to work?

I downloaded most of the drivers on the disk. Do i have to install ALL the drivers that came with the disks? (I bought an MBOX MINI and pro tools came with it). please help.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2011, 02:23 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 33,886
Default Re: Error "unable to locate hardware. make sure your hardware is connected and turned

PT9 uses a separate driver install, so if you didn't install the Mbox driver, you need to.
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 10-06-2011, 09:12 AM
tmcgrechan tmcgrechan is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Australia
Posts: 3
Default Re: Error "unable to locate hardware. make sure your hardware is connected and turned

Where can i find the PT9 mbox driver? for windows.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
Unable to locate Digidesign hardware. Make sure hardware is connected and turned on. qillster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-09-2011 06:49 PM
Unable to locate Digidesign hardware. Make sure hardware is connected and turned on.. qillster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-31-2011 09:08 PM
"unable to locate m-audio hardware. Make sure device is connected and powered on" bfreshmoney Pro Tools SE and Essential (Win) 3 09-01-2010 06:38 AM
Unable to locate M-Audio Hardware. Make sure your hardware is connected and turned on ytass Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-25-2009 12:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com