Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-03-2011, 05:25 PM
RuffinMedia RuffinMedia is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Los Angeles
Posts: 278
Default Taking PT session to another studio

What is the shortcut (or procedure) for rendering out each my tracks using RTAS effects? Im asking because, i have a session later on tonight and the studio doesnt have some of the plugins I have so i want to print the effects i have down to make new tracks with new audio files.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2011, 07:37 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,957
Default Re: Taking PT session to another studio

You can bounce to disk with a solo'd track(bounce for each track you need). you can bus to a new audio track and record it, or highlight the region/track and process with the Audiosuite version of the same plugin(if there is one). That's 3 ways to do it.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 02-05-2011, 01:04 PM
Thermodyn Thermodyn is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: USA
Posts: 7
Default Re: Taking PT session to another studio

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
You can bounce to disk with a solo'd track(bounce for each track you need). you can bus to a new audio track and record it, or highlight the region/track and process with the Audiosuite version of the same plugin(if there is one). That's 3 ways to do it.
That is awesome!!!! This is such a helpful forum. I love it!

I've been struggling with figuring out things the hard way for five years now. Wish I'd known about the DUC sooner.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Taking plugins to another studio? AdamPT8 Pro Tools 9 4 03-30-2011 07:59 AM
Logic Studio taking files to pro tools studio. smoochdaddy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 12-30-2009 11:55 AM
Taking session from LE6.4 to TDM 5.3 Silence 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-15-2005 10:41 PM
taking session from mix to HD whosmatt Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-27-2004 10:57 PM
taking my LE plugins to a TDM studio drguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 04-28-2004 01:30 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com