Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2010, 02:18 PM
Sean Russell Sean Russell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: DC Metro
Posts: 1,286
Default New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

Please. For the Love of Pete.

Give me a key command I can use for New Playlist and Duplicate Playlist.

To not have these shortcuts is crazy.

What gives? How many years have we been mousing over to duplicate or make new playlists?
__________________
... but does it help the chorus?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2010, 02:59 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,767
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

i second this ... those little buttons are to small ...
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 01-26-2010, 03:08 PM
mrjohn mrjohn is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: London, UK
Posts: 124
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

+1000
__________________
Mac Pro 2 x 2.8GHz Quad
OSX 10.10.5, PTHD 12.4.0
Reply With Quote
  #4  
Old 01-26-2010, 04:15 PM
formfunction formfunction is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,153
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

Quote:
Originally Posted by Sean Russell View Post
Please. For the Love of Pete.

Give me a key command I can use for New Playlist and Duplicate Playlist.

To not have these shortcuts is crazy.

What gives? How many years have we been mousing over to duplicate or make new playlists?
Yes, absolutely.
Weird to have key shortcuts, for create track, dup track, dup region, etc..... and not this.. ff
Reply With Quote
  #5  
Old 01-26-2010, 04:18 PM
GS-DK GS-DK is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 521
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

+1
Reply With Quote
  #6  
Old 01-26-2010, 09:13 PM
fretfingers fretfingers is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 172
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

+1
__________________

Pro Tools Ultimate 2018 - Mac OS High Sierra 10.13.6
10 Core iMac Pro
64GB RAM - Radeon Pro Vega 56 8176 MB
Apogee Symphony MKII


Reply With Quote
  #7  
Old 01-26-2010, 10:54 PM
zakco zakco is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: BC Canada
Posts: 547
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

Y'all just need to buck up and buy a D-Command...haha.

I kid...yes this would be handy key command.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-26-2010, 11:12 PM
Sean Russell Sean Russell is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: DC Metro
Posts: 1,286
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

Splitting time between an MCI, a Studer, a C24 and a Control 24. Don't have a D-Command, but it irks me even more to know that the code exists for a shortcut, it's just being held at a $20k+ price tag for a controller I don't need.

Super weak.
__________________
... but does it help the chorus?
Reply With Quote
  #9  
Old 01-27-2010, 12:12 AM
smpkeys smpkeys is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Nashville, TN
Posts: 191
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

+1
__________________
2010 Mac Pro, 3.46 GHz 6 Core Xeon,32 GB RAM, OSX 10.9.5, PT 12.4, RME Fireface UFX, Command 8, Mytek 8x192, SSD evo on System,Audio&Samples on spinner drives WD SATA 64mb Cache
Reply With Quote
  #10  
Old 01-27-2010, 12:37 AM
m4tune m4tune is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Austria
Posts: 143
Default Re: New / Duplicate Playlist Shortcut NEEDED

Yes!
We´re asking this for years!!

Peerhaps it´s a good idea to üost it also here:

http://protools.ideascale.com/a/dtd/12313-3779
__________________
Mac Pro 5,1 12 Core 3,46 GHz MacOs 10.14.4 (Mojave), 64GB Ram, Angelbird Wings x2, PT HDX, HD I/O, 2x 192i/o, 1x Digi Pre, 1x Red8Pre 2x Artist Mix. Artist Transport

http://www.4tune.at
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New/Duplicate Shortcut - where is prev/next??? m4tune Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-02-2011 03:34 PM
Whats the shortcut to duplicate backwards kevin001 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 06-06-2010 10:18 AM
D-command duplicate playlist problem mtung ICON & C|24 0 03-17-2008 01:37 PM
Duplicate Shortcut? crystalphonicjack Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-04-2006 12:27 PM
reverse duplicate function? shortcut? briancometa Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-20-2005 12:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com