Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-21-2019, 02:54 AM
robreed2 robreed2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: UK
Posts: 43
Default Logic 10.3.1 with latest EUCON..ERROR message

Please update EuCon.
Current EuCon version: 4.0.7 build 244
Minimum EuCon build: 65,916

Ive unisinstalled everything and tried it again same message..I can ignore this message and use Logic, but its not stable...
IS IT because I haven't got the latest version of LOGIC running with it..
Should I use an earlier version of EUCON>>
I can't run latest LOGIC 10.4 cos my MAC PRO won't run it..???

Bit of a pain....
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2019, 08:54 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,968
Default Re: Logic 10.3.1 with latest EUCON..ERROR message

Apple fixed this...update Logic
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2019, 10:54 AM
robreed2 robreed2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: UK
Posts: 43
Default Re: Logic 10.3.1 with latest EUCON..ERROR message

Hi Eddie
I cant update Logic's it won't run on my MAC... only on the latest macs...
It needs to made clear in Avids system requirements, that the latest EUCON will only work with the latest Logic, which APPLE require you have to have the latest MACS..
Suppose I have now resigned myself to not ever having a working system...Unless I drop a few thousand $$$$ to make my Artist Mix stable.... not good really>!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-22-2019, 02:18 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,968
Default Re: Logic 10.3.1 with latest EUCON..ERROR message

The message is a bug...there is a number miss match in the versions thats all. It doesnt mean Logic is saying it doesnt work.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-22-2019, 03:33 PM
robreed2 robreed2 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: UK
Posts: 43
Default Re: Logic 10.3.1 with latest EUCON..ERROR message

Are we saying it has no baring on the stability of LOGIC>? Great if that is the case..
Reply With Quote
  #6  
Old 03-23-2019, 08:21 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,968
Default Re: Logic 10.3.1 with latest EUCON..ERROR message

No this is just a message comparing EUCON versions and the numbers got mixed up, has no baring on the software.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Incompatible EuCon version Logic Pro X message. SevenRising Pro Tools | Control 12 03-14-2018 03:17 PM
Incompatible EuCon version message with 3.7 and Logic Pro 10.3.2 on Mac OS 10.12.6 _scott_ Artist Series 9 11-30-2017 04:12 AM
Error Message with Eucon 3.2 KeyplayerG Artist Series 2 07-14-2015 05:42 AM
Weird Error message with Logic/PT Hardware logandrum Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-15-2005 02:07 PM
logic+digi001+error message 6031 juhadrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-21-2001 06:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com