Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2019, 06:59 PM
Matthiew Matthiew is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Montreal
Posts: 6
Default No option Bounce to quick time

Hi,

When I try to export with bounce to quick time option, I can't select option's quicktime. Well my video is DNXHD. So why I dont code options.

Thanks
Matth
Attached Images
File Type: png received_1211005959067905.png (9.2 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2019, 10:29 PM
Led Led is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Melbourne Australia
Posts: 249
Default Re: No option Bounce to quick time

Are you clicking on the "Quicktime settings" bar, then options should come up?
__________________
Andy Evans
Sound Designer/Composer/Mixer
Melbourne, Australia
www.mud.net.au
Reply With Quote
  #3  
Old 05-17-2019, 05:06 AM
Matthiew Matthiew is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Montreal
Posts: 6
Default Re: No option Bounce to quick time

there are actually options. But the export is too long with this method. This also creates flaws on the visual when exporting. I do not understand why it's gray and why sometimes it's not. I would like the option "Same as Source" to be available.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-17-2019, 10:54 AM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,105
Default Re: No option Bounce to quick time

Do you have edits in your video track? And is this a mov container for the DNxHD?
__________________
Pro Tools Ult 2019.6, HDX 3, MTRX/SPQ, HD OmniMac Pro 5,1 - 3.06 GHz 12 core - macOS 10.13.6RAM 64GB, SSD 4 x 2TB, GPU GTX 980 4GB
Reply With Quote
  #5  
Old 05-17-2019, 01:44 PM
Matthiew Matthiew is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Montreal
Posts: 6
Default Re: No option Bounce to quick time

No no change. And it's a DNXHD .mov
Reply With Quote
  #6  
Old 05-17-2019, 03:47 PM
Ryan Young's Avatar
Ryan Young Ryan Young is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Santa Clarita, CA
Posts: 1,619
Default Re: No option Bounce to quick time

Hold down command+option+control while clicking on "bounce to quicktime", does that show anything different for you? It used to on old versions.
__________________
-Ryan Young

•Pro Tools 12.6 (x2)
•OSX 10.11 & 10.12
•Mac Pro 2 x 2.66 GHz 6-Core Intel Xeon (x2)
•16 GB 1333 MHz DDR3 (x2)
•HD Native PCIe (x2)
•HD Omni (x2)
•192 i/o
•96 i/o
•4 Seagate Barracuda 1.5TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive
•Blackmagic Intensity Pro (HDMI)
Reply With Quote
  #7  
Old 05-19-2019, 07:57 AM
minister's Avatar
minister minister is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minneapolis, MN
Posts: 4,807
Default Re: No option Bounce to quick time

This happened to me once with DNxHD. I disabled the Video Engine. Closed Pro Tools. Restarted Computer. Relaunch Pro Tools. Re-enabled Video Engine. Try that.
__________________
Tom Hambleton CAS
Ministry of Fancy Noises
IMDb
Undertone on Facebook
Undertone Custom Sound Libraries

"Groupable markers would be epochal!"
-Starcrash
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 10.3.4 Quick Time bounce problem thejimdoherty macOS 0 02-09-2015 04:59 PM
Bounce to Quick time new Bug / Feature ? SOUNDDECISION Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-11-2009 10:06 AM
PT7.3 Bounce to quick time Out of Sync !!! Ugh ! TommyT Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 12-18-2006 04:49 PM
Quick Help With Scrolling Option Michael Mangia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-11-2004 07:42 PM
Mp3 option - quick question pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 12-15-2002 01:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com