Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-10-2019, 07:31 PM
Ed Douglas's Avatar
Ed Douglas Ed Douglas is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Toronto Ont, Canada
Posts: 236
Default Re: Oddness with PT|Control

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Yes, confirmed here as a bug. Sorry, we'll fix next release. (and it won't be anywhere near as long as this one!)
Thanks Eddie!

I have a mix coming up... do I need to roll back both PTU & EuControl to regain this functionality?

Cheers,

E>
__________________
Neotech Concepts
http://www.imdb.com/name/nm0235036/
! sonic gymnastics for the illusionary arts !

Portable - 2016 MacBook Pro (13,3), macOS X 10.14.5, PT Ultimate 2019.5, Rx7 Advanced, Ozone 8 Advanced, Kontakt 6.1.0, Soundminer v4.5Pro, Spanner 3.0.3, SoundHack 0.896, EuControl 19.5, PT|Control 19.5.0, iPad Pro 12.9" gen 1, iPad Pro 12.9" gen 3, Apollo 8 Duo tb2, UAD-2 Satellite Quad tb2, x2 Glyph 2TB SSDs, OWC tb3 Dock, OWC Thunderbay 4 28TB
Reply With Quote
  #12  
Old 05-11-2019, 08:44 PM
Michael Hurwitz Michael Hurwitz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: San Francisco East Bay Area
Posts: 125
Default Re: Oddness with PT|Control

I also have spacebar issue
__________________
___________________________________

Pro Tools 12HD Native,
Mac Pro 2013-3.5 ghz, 6 Core and Macbook Pro-15"-i7, 2.2 GHz
UAD Apollo 16, UAD Apollo Twin Quad, Aphex 1788 Mic Pre, Presonus Digimax-FS, Hear Technologies Hearback and TalkBack, Dynaudio BM5A.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-12-2019, 06:58 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,936
Default Re: Oddness with PT|Control

Quote:
Originally Posted by Michael Hurwitz View Post
I also have spacebar issue
Just the spacebar, or the other issues from the very first post in this thread ?
Reply With Quote
  #14  
Old 05-12-2019, 07:20 AM
LDS LDS is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Sydney, Australia
Posts: 602
Default Re: Oddness with PT|Control

My PT|Control app is doing weird things as well after updating. I loaded up my custom soft keys. They appear on the iPad, but when I pretty them they don't have the intended response. It's like there is another set of soft keys just hanging out below them!
__________________
littledevilstudios.com.au

Pro Tools Ultimate 2018.12. OSX 10.13.6. HDX. Avid Omni. Mac Pro 5,1 12x 3.33Ghz. 64Gb. 4x mSata SSD Drives + 4x HDD. Blackmagic Intensity PCIe. ATI Radeon HD5770.

Free Lexicon 224XL Impulse Responses
Free Sony DPS-V77 Impulse Responses
Reply With Quote
  #15  
Old 05-12-2019, 01:30 PM
michael c michael c is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: LA CA 90027
Posts: 1,072
Default Re: Oddness with PT|Control

I have issues that seem to change everytime I start up the ap. Been a PTHD user since 1998 so I know our systems and PT very well. I like the idea of PT|Control. We used to own several ProControls and loved those. (Took a beating when they were discontinued!!!) So it would be nice if we could get the ap to work. Sometimes it scrolls the protools window on our monitor properly and sometimes it doesn't.

On the ap if I shift control and click on a track in the ap, it freezes my Mac keyboard and certain things on our trackballs/mouse. If I close the ap everything is still messed up and we have to close ProTools and reboot.

I believe we have this set up properly, but it might be nice if there were specific instructions on what you need to check off in ProTools and also in the ap if you just plan on using the ap with an iPad and no other Eucon device? Just a basic set up. I downloaded the "What's New in Econ Control" pdf and somehow setting it up that way is iffy at times?

I never have issues with ProTools other that the obvious problems with VI use that hopefully will work better in the latest new version.

Thanks.
__________________
Mac Pro 3.5GHz 6-core (6.1 2015)
Sierra 10.12.6
64 GB RAM
1 TB PCIe flash storage
Pro Tools Ultimate HD 2019.5
HD Native Thunderbolt
Reply With Quote
  #16  
Old 05-15-2019, 04:47 PM
JeremyG JeremyG is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 19
Default Re: Oddness with PT|Control

same behavior here... plug in not following track selection on desktop. OS 10.12.6, EuCon 2019.5, HDX2, Atmos Renderer, PT Control (iPad), S3. Please let us know ASAP when this one fixed, Eddie, this bug is really slowing me down. Thanks!
Reply With Quote
  #17  
Old 05-18-2019, 09:48 PM
Michael Hurwitz Michael Hurwitz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: San Francisco East Bay Area
Posts: 125
Default Re: Oddness with PT|Control

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Just the spacebar, or the other issues from the very first post in this thread ?
Yes, the other issues as well.
__________________
___________________________________

Pro Tools 12HD Native,
Mac Pro 2013-3.5 ghz, 6 Core and Macbook Pro-15"-i7, 2.2 GHz
UAD Apollo 16, UAD Apollo Twin Quad, Aphex 1788 Mic Pre, Presonus Digimax-FS, Hear Technologies Hearback and TalkBack, Dynaudio BM5A.
Reply With Quote
  #18  
Old 05-19-2019, 07:48 AM
massivekerry massivekerry is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Portland, OR
Posts: 49
Default Re: Oddness with PT|Control

Is anyone encountering this under Mojave? Most of the sysconfigs I'm reading say Sierra or High Sierra.
Reply With Quote
  #19  
Old 05-19-2019, 09:48 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,936
Default Re: Oddness with PT|Control

I'd like a tally of users who are seeing the spacebar not working after installing EUCON 19.5 issue. Anyone seeing this should try uninstalling EUCON and all prefs using the 19.5 installers and reinstalling.

(The other P and ; issue we know about and don't need any more info on it)
Reply With Quote
  #20  
Old 05-20-2019, 02:11 AM
Mark Ziebarth Mark Ziebarth is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Hamburg, Germany
Posts: 649
Default Re: Oddness with PT|Control

Hi Eddie,
I‘m getting a new Mac mini tomorrow and will connect an Artist Control to that system. Will it have the same issues as the iPad app? Can I install an older EuCon version on Mojave?
I find it quite complicated to find out which EuCon version runs with which MacOS and what iOS is needed. Is there a list anywhere?

Best

Mark
__________________
Mac Pro 2010 3.66 GHz six Cores, HD Native, 192 I/O, Avid Dock, Artist Mix and Pro Tools Ultimate
Mac Pro 2008, RME Fireface, Pro Tools 12, Euphonix MC Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AI oddness Boe Larsen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-26-2011 09:20 AM
192 serious oddness duskb Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-21-2011 10:47 PM
Trim Tool Oddness in 8.03 Siegfried Meier Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 01-25-2010 03:15 PM
Machine Control Oddness... 1150Post Post - Surround - Video 5 01-08-2003 10:57 PM
DigiTrans Oddness Roger Stauss Post - Surround - Video 2 02-12-2002 04:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com