Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10-07-2004, 11:26 PM
onecrackedmind onecrackedmind is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: CA, U.S.A.
Posts: 22
Default session is blank with none of the tracks

i am running pro tools 6.4. recorded a session 24 bit about 2 months ago. did some work to it yesterday. went into the session today and the session is now blank. all the audio files are in the audio folder, it's just not popping up in the session. this is the first time this has ever happened to me. does any one have a sulution? please help?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blank Session settings skiffle Tips & Tricks 2 11-27-2012 08:19 AM
Possible To Open a Blank Session? KenRyan Pro Tools SE and Essential (Win) 0 09-20-2011 08:58 AM
blank tracks in score editor michaelm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-21-2009 03:33 PM
PT7.3 new session blank screen lodnum Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-23-2008 09:47 AM
deleting blank space at end of tracks ronmann Tips & Tricks 3 07-09-2006 09:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com