Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2008, 08:59 AM
cyberstudio cyberstudio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Katowice, Poland
Posts: 147
Default Dell Optiplex 740 vista PTLE7.4 problem

I am quite experienced PTLE system warior sice 5.0.1 version. If fact in my studio I still use PTLE6.4/Digi001 with Athlon XP 2800+. 7.4/002R is almost ready to replace the previous setup. I have bought Dell Optiplex with Vista and having DAE and (H/W Buffer Size messages) during playback of simple sessions. All digidesign suggested optimization made.
I need to get some help quick cause there is still chance to give it back and build machine for myself (thought I could focus on record engeeneering
002 itself is working properly with 7.1 on Athlon 64 3200+ Win XP Home (my office machine)

Please help

Dell Optiplex 740
AMD X2 5600 dual core (2,8GHz) / 2MB cache
4GB ram 800 / 4x512MB
Gfx Nvidia Quadro NVS210S (6150)
1x160GB 7200 Samsung
1x250GB 7200 WD
FireWire PCI card on VIA Chip
Vista Business 32bit

The audio device buffer underflowed. If this occurs frequently, try decreasing the "H/W Buffer Size" in the Playback Engine panel or remove other devices from the audio firewire bus. (-6085)
__________________
c y b e r s t u d i o
P O L A N D
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2008, 01:40 PM
cyberstudio cyberstudio is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Katowice, Poland
Posts: 147
Default Re: Dell Optiflex 740 vista PTLE7.4 problem

nvidia 430 chipset? Bad luck...

http://www.digidesign.com/index.cfm?...5&itemid=28565

Although not tested, there have been reports of incompatibility from some users with Pro Tools and motherboards with the NVIDIA nForce 405, nForce 410, and nForce 430 graphics chipsets
__________________
c y b e r s t u d i o
P O L A N D
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pipe dream to run PT10 on a Dell Optiplex 980 i5? NewdestinyX Windows 2 01-07-2013 10:33 AM
new lap top with vista but only have ptle7.0 ben.ortmann 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-29-2008 08:18 AM
DELL XPS M1530 (Vista) problem Peter W 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-28-2008 02:55 PM
Will Dell Optiplex GX280 do for an HD2 Accel rig? Rammelt Pro Tools TDM Systems (Win) 2 06-07-2005 12:17 PM
Dell Optiplex GX200 scuppari 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-12-2002 12:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com