Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-28-2007, 02:45 PM
trelobas trelobas is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Athens, Greece
Posts: 100
Default Sonnox EQ bug?

Hi everyone,

I just wanted to point something out just in case anyone came across the same problem. I installed the Sony Eq(no GML), Inflator and Transmod. I used it on Saturday for the first time (by the way they seem very efficient- unlike the Pultecs among others, i.e which cannot use the same chip for the three different version of the bundle, each eq version needs to be loaded onto it's own dsp chip---correct me if I'm wrong), so when I turned the system back on on Sunday(next day)all my Sonnox Eq's were reset. I went through some installing and uninstalling though, which required me to plug in and unplug a few iLoks the previous day(I was too lazy to go under the hood or behind the surface to leave the iLoks on), but I don't think that it could of messed up the Eq setting from where I had left them. Can anyone confirm that this a reality with the sonnox eq? the transmod and inflator were fine by the way the next day...


thank you for your time and input

Dimitri
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2007, 03:14 PM
Tom Lyon Ultra Sound Tom Lyon Ultra Sound is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 3
Default Re: Sonnox EQ bug?

You're probably referring to the issue that the Sony plug ins have with the Plug in Host. You can remedy the problem with a patch. It's also listed in a post pinned to the top of this discussion page.

Plug in host update for DShow 2.02 and 2.52 users

-tl
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2007, 03:29 PM
trelobas trelobas is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Athens, Greece
Posts: 100
Default Re: Sonnox EQ bug?

Thank you! I missed the sticky on the top of the forum page. I downloaded it and will apply it tomorrow.


Thank you Tom
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Sonnox Supresser audioluche Buy & Sell 3 07-17-2013 09:42 PM
Sonnox EQ 2.7.0 for Mac ? ianvargo Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-17-2010 07:48 AM
Sonnox group buy Fidelis Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 12-07-2009 08:58 PM
Sonnox??? GeneOuse Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 05-24-2007 10:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com