Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-17-2017, 05:50 PM
sjtae sjtae is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: South Korea
Posts: 12
Default 96I/O, XMON, D-command connection

Hi guys,

I am using PT HD9, connected with 96 I/O, XMON and D-command.
Recently, the XMON makes Hiss noise too much so I need to find other options to work for a while.

I heard that I can use D-command without XMON as monitor controller. But I cannot figure out with D-command manual..

Can anyone help me out?
Thanks!

Last edited by sjtae; 04-18-2017 at 06:16 PM.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mic Connection to Xmon or Omni asef@me.com Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 4 01-23-2015 03:59 PM
Xmon not seen as ON by D-Control / D-Command Ruthven Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-10-2011 12:56 PM
D-Command/XMON connection to interface DaleB ICON & C|24 2 04-17-2011 11:20 AM
D Command, PT 9, XMON, 002 puffin ICON & C|24 2 12-20-2010 01:38 PM
XMon connection ? PTGuy ICON & C|24 0 11-27-2005 12:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com