Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-04-2016, 03:36 PM
teacherman teacherman is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Birmingham, Alabama
Posts: 412
Default PT 12.5.2 Command+Space Bar issue [solved]

bump...
__________________
MacBookPro 2.2 Ghz Intel Core i7; 16 Gig Ram; OSX 10.12.6; Protools 2019.6
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2016, 04:46 PM
CygnusX-1Bk2 CygnusX-1Bk2 is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Concord, CA
Posts: 617
Default Re: PT 12.5.2 Command+Space Bar issue

This is a Spotlight command. Disable in Spotlight in System Preferences.
__________________
I will choose,
Freewill
http://jimdiazaudio.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command-space bar not working zoff Pro Tools M-Powered (Mac) 18 07-24-2016 10:35 PM
D-command ES all green no audio to xmon [solved] Mark Norup ICON & C|24 12 04-11-2016 06:57 PM
f12 words, but command space doesn't? hornedrum macOS 7 01-11-2015 10:28 PM
where is the command+space gone ? groovebrother Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 11-27-2012 03:16 PM
can't record with command-space cebolao Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-14-2001 02:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com